Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Czesc wam mam propozycje otóż..: Można zrobic mod który jest podobny do kontatk w php tylko pozmieniac kategorie Join us na przykład Nick, Clanhistory, Good reason, Games, Email, jakiś komunikator, a fight us to na przykład ClanTag, Url webpage, xVSx, map, opis, when.." sprzyda się to osobąktóre mają strone z clanu,teamu
Bardzo piękna idea, cudownie błyskotliwy pomysł, co za łeb, co za wizjonerstwo... czekamy na próbkę Twoich możliwości, którą okażesz w postaci gotowego rozwiązania (jakiś MOD lub Infusion). Wszystkie klany (łącznie z tymi Szkockimi) będą Cię wynosić i wychwalać pod niebiosa. Może nawet na piedestał trafisz ?...
Swoje rozwiązanie podeślij do przetestowania na adres emailowy @Pieki... czekamy
To o czym mówisz jest zawarte w Nuked-Klan, kiedyś próbowałem to przerobić, aby działało pod fusionem, lecz moja znajomość php mi na to nie pozwalała... No to czekamy na tego moda...