ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przeróbka - Theme Void.
darkol
Przypadło mi do gustu theme Lorkana - Void, ale z uwagi na charakterek tematyczny strony jej barwy były stanowczo za ciemne ( w oryginale - ciemnogranatowe wpadające w cień). No więc posiedziałem nad nią nieco czasu, aby ją stanowczo ją rozjaśnić. Sporo wolnego czasu zajęło mi dobranie bardziej stonowanej kolorystyki, ale metodą porównań i dobierania kolorystyki w koncu się udało. I tak powstał theme Void Mod, który utrzymany jest w "miłej" i "kojącej" oczy pastelowej tonacji. Teraz wyglada zdecydowanie lepiej, a jak sądzą inni? Zapewne będą same gromy.PfftWinkCool

Imperium Osmańskie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:40:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
jak dla mnie za mało widoczne są granice pomiędzy poszczególnymi elementami. Za mało widoczne sa ramki tabel. Wszystko jest zlane ze sobą. a Tak poza tym może być. Ale to moje zdanie
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Shaolin
Heh, a pozwolenie Shedrocka masz? Pfft
Nie można modyfikować skór Lorkan Themes (nawet na własny użytek) bez jego zgody, a gościu ostatnio wszędzie widzi usunięte copyrighty Grin, więc radzę uważać Wink. Napisz do niego, raczej nie powinno być problemu z uzyskaniem zgody na modyfikację theme'a.
working

erwinn
a jak juz jestesmy przy Void bo tez go mam to jak usunąc "Unikalne Wizyty" wraz z liczbą towarzyszącą temu napisowi??

SebaZ
theme.php
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

erwinn
dziekuwa ... hyhy... nie wiem jak ale jakos sie znalazlem ... MOJA PIERWSZA MODYFIKACJA W PHP !! hyhy..

darkol
No dzięki Shaolin za info. Oczywiście napisałem info, ale mój angielski raczej jest mizerny i nie wiem czy adresat zrozumie jego treść hehSmile. Odpowiedźi jeszcze nie otrzymałem. Więc na nią czekam.

W razie czego może mi ktoś pomoże w zredagowaniu poprawnie brzmiącej informacji w tym wględzie?Wink

Co do usuwania "copyrightów" praw autorskich no to jest to wielkie beee. W mojej zmodyfikowanej skórce prawa Lorkana są zachowane, w końcu to jego robota, ja zmieniłem tylko samą kolorystykę.
Imperium Osmańskie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Hayne
Wczoraj wyslalem prosbe do Shedrocka o pozwolenia na modyfikacje, przed chwila dostalem odpowiedz. Pozytywna Smile.

Btw podobal mu sie Dark Echelon Smile
[z tym ze pozniej dowiedzialem sie ze muszem zostawic footera Digiego Smile ]

http://extreme-fusion.pl/news.php
SebaZ
odpoczątku Ci o tym pisałem tylko że w innym temacie

Hayne
ja to zrozumialem ze maja byc informacje o autorze fusiona i tak dalej a nie ze stopka musi byc taka jak jest Smile

btw. wyglad stopki moge zmienic? XD

sry za offtop

SebaZ
jak ci Shedrock pozwolił to wygląd możesz, ale informacje o autorze php-fusion muszą zostać

Hayne
no to to ja wiem Pfft
i moga byc w panelu tak jak robilem Smile

z tego co pisales wywnioskowalem ze musze zostawic taki wyglad sopki jaki zrobil Digi Smile [bezsens Pfft]

mam jush pomysl na nastepna modyfikacje Wink i chyba tesh sie spodoba Wink

Shaolin
Nie, stopkę możesz dowolnie zmieniać, byle tylko znalazło się w niej (albo w panelu) info o tym, że autorem skóry jest Digitanium.
working

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl