ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Strona w przeglądarkach
Martinez
Mam pytanie. Chce dodać tego (CMS'a) do przeglądarki internetowej np. Google ale nie wiem jak to zrobić ?? pomużcie SadSadSad

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 04:47:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Moze sprecyzuj o co ci dokladnie chodzi, bo z tego belkotu nic nie wynika. Jak opiszesz dokladniej problem to "pomUzemy" Pfft
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

BlackDog
chyba do wyszukiwarki? bo podejrzewam ze o to Ci chodzi, - ale nie wiem w czyma masz problem, dodaj tak jak dodajesz każdą inną stronkę Smile (wedle instrukcji albo FAQa, która gdzieś tam napewno jest a której nie próbowałeś pewnie naet znaleźć ani tym bardziej szukać Wink (podejrzewam, ze w następnym poście sprecyzzujesz dokłądnie z czym masz problem, choć już się domyślam, ale poczekamy, bo się mogę mylić Smile )

MajsterBieda
Po jakimś czasie Google sam Twoją stronę doda do swoich zbiorów... tylko po jakim? Wink Skorzystaj ze skryptu, który sam dodaje strony do popularnych wyszukiwarek. Znajdziesz taki na jakiejś stronie o Webmasterce... Może tu jest?: http://www.megask...

Martinez
dobrze ale gdzie jest dokładnie i jak go umnieścić by działał i skąt mam pewność że będzie w wyszykiwarcze i pod jakiem słowem kluczowym ??????????

Wooya
wiesiu91 napisał(a):
dobrze ale gdzie jest dokładnie i jak go umnieścić by działał i skąt mam pewność że będzie w wyszykiwarcze i pod jakiem słowem kluczowym ??????????

Bedzie pod takimi slowami kluczowymi jae zdefiniowales w ustawieniach fusiona (meta description). Koniec tematu. Zamkniety...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl