ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Problem :( z clanwar_system_panel
n3co
Mam problem z tym o to modem. Zrobiłem wszystko cp jest napisane w readme (dopiero zaczynam przygode z php ) Grin i gdy dodaje clanowke to nic sie nie dzieje (czasem wroci reklama lycos Smile ) a mecz sie nie dodaje plz HELP ! shmody pustawiałem nawet na 777 i to samo :/
Edytowane przez n3co dnia 20.03.2005 12:17:52

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 17:45:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
michal3148
ja tez mam z tym problem. Wszystko zrobiłem raczej dobrze, ale na dole wystepuje bład
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
o co chodzi ?? moge wszystko dodawac itp.
moja stronka to http://www.ucz.tm.../index.php
i jest w budowie ;]
AHA skrypt po małej przerubce na potrzeby stronki ;)

Prosze o pomoc :)
POZDRO
Edytowane przez michal3148 dnia 31.03.2005 22:27:19

www.3ridesz-n.prv.pl
SebaZ
i ta twoja przeróbka wywala błąd, zwłaszcza że nie pozwala Ci nic zrobić w bazie ( masz przeciez napisane)
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

michal3148
sprubował wklepac to bez moich modyfikacji ale nadal ten sam bład - w pliku config.inc.php zmieniłem :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pod gwiazdkami znajduje sie to co powinlo, a prefix zmieniłem na fusion_p1 poniewaz podałem taki pod czas instalacji

Co to moze byc ?? Moze wersja PHP-FUSION ?? nieznam sie na PHP i na MY SQL :(
Prosze o pomoc
PoZdrO

www.3ridesz-n.prv.pl
myrcin
Dopisuje się do petycji o pomoc, mam dokładnie ten sam problem Sad

http://www.magnetic-esports.net/
zer0
ClanWar System zostaje wywalony z Download'u gdyż to był szybki skrypty na życzenie - przerobiony na potrzeby PHP-Fusion.. Nie sprawdził się.. Do kosza..

Całkowicie poprawnie dzałający jest "eXtreme WarStats".. Napisany od podstaw i bardzo dobrze dziłający. Zalecam przesiąść się na tego Infusion.. :)

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Xen
Przerobiłem mod eXreme WarStats i teraz ma on dodatkowe możliwośći:
- wybieranie loga gry (np. Enemy Territory, CS itp) - użytkownik sam moze dodawać nowe
- wybieranie flafgi kraju, z którego pochodzi przeciwny klan
- dodawanie składów klanów
- dodawanie czasów jakie zostały ustawione na poszczególnychmapach (ta opcja specjalnie pod ET)
- pole na dodatkowe inormacje o mapach
- autor statystyk

Dodatkowo pola logo, flaga, ilość graczy, typ rozgrywki, mapy - działają na zasadzie listy (listy te można edytować w oddzielnym pliku).

Teraz czekam tylko aż ekipa eXtreme Fusion zgodzi się na opublikowanie modyfikacji ich infusion'a i będzie go można pobrać.

PS: infusion już kilka razy testowałem i nie znalazłem jak dotąd błędów Smile Jest on już skończony - muszę tylko poustawiać odpowiednio tabele żeby rozłożenie poszczególnych elementów było estetyczne ^^

SebaZ
to poustawiaj. Prześlij nam - sprawdzimy czy nie ma błędów
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Xen
W niedziele lub poniedzialek prześlę Wam wszytsko. A ponizej screek z panelu admina.
Xen dodał/a następującą grafikę:
warstats[95].gif

p0nch0
no co jest miales przesalac Pfft
:>

vardius
no i co z tym extreme war stats?? I NEED IT =] byłbym wdzięczny za walnięcie linka do zmodyfikowanego przez Xena dego infusiona. Cool

vardius
tak przy okazji... czy jest szansa żeby działał on w fusionie 6.00.XXX??

EuGeN
Bradzo bym prosil Xen abyd dal tutaj w zalaczniku popwrawiony INF
Kocio Kocio

eugenq.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl