Zobacz temat
Ostatnie newsy - modyfikacja ostatnich artykułów
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 22.01.2007 19:27:36
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Witam. Jako iż nie znalazłem w laboratorium modułów, ani statystyki takiego kodu nie generują, byłem zmuszony stworzyć własną modyfikację ostatnich newsów. Przyznaję się bez bicia iż jest to kod ostatnich artykułów lecz zmieniony w jakimś stopniu. Nie będę "żyd" i dam go do publikacji (niech się komuś przyda) a oto on: Kilka słów wyjaśnień: fragment zaznaczony kolorem zielonym wykazuje miejsce w którym zmienimy nazwę panelu (nie chciałem tworzyć dodatkowych wpisów w locale'ach). fragment zaznaczony kolorem czerwonym wykazuje miejsce w którym zmienimy ilość wyświetlanych newsów. Kod pogubiony to fragment który możemy wrzucić ręcznie do panelu (zamiast tego co jest automatycznie wrzucamy cały ten kod zamiast tamtego) i będzie działać. Funkcjonowanie tego moda znajdziecie na http://CyberGamin... na stronie głównej. Ten kod pozbawiłem obramowania i legendy w nim :) lecz jak ktoś chce to kod wrzuca przed czyli powinno to wyglądać tak: Naturalnie tytuł możecie zmieniać i kod dowolnie modyfikować gdyż właściwie nie należy do mnie :) W załączniku umieszczam gotowy plik do pobrania Mam nadzieje, że teraz administracja przestanie mnie traktować jako pasożyta :) Pozdrawiam Dziekujemy, przyklejam/Pieka
MeTeo dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Pieka dnia 22.01.2007 19:34:43 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 18:24:52
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |