Zobacz temat
Kawały :)
|
|
piterus |
Dodany dnia 06.10.2007 15:27:03
|
Bywalec Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07 Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
<zietos> wpadlem dzisiaj spozniony lekko na wyklad (z jakims nowym kolesiem) no i zapomanialem wylaczyc dzwiekow, pech chcial ze brat akurat zadzwonil... Lekko speszony, ale wylaczylem tel...
<zietos> Natomiast wykladowaca: "jest taki dowcip... kroliczek przechadzajac sie po lesie wpadl do glebokiej nory. Byla tak gleboka ze nie mogl siegnac otworu wiec zaczal krzyczec. Podbiegl inny kroliczek no i kmini jak go wyciagnac w koncu mowi: sluchaj podam Ci swoj ogonek to sie zlapiesz i Cie wyciagne. Niestety kroliczek w dole nie siegnal ogonka kolegi, ten natomiast postanowil skrzyknac chlopakow i razem cos pomoc... wkrotce zebarala sie cala gromada kroliczkow no i kazdy zlapal sie za ogonek kolegi i tak opuscili jednego aby ten uwieziony mogl siegnac i sie wydostac... po wielkich trudach uwolniono kroliczka. Jaki z tego moral? <zietos> ja cisza... <zietos> wykladowaca: "Jak ma sie za krotki ogonek to trzeba miec przy sobie komore" <zietos> padlem jak wszyscy zreszta Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:33:54
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 28.09.2010 18:02:15
|
Weteran Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
W nawiązaniu do któregoś z wcześniejszych postów: http://bash.org.p... <Skiper> 345 strona na Bashu <Skiper> Doszedł ktoś dalej? <@met> ja przeszedłem całego basha. <+samaelszafran> na kodach. <Skiper> Na końcu jest jakiś boss? <@met> tak, amanda99 <Skiper> o_O |
|
Przejdź do forum: |