ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wasz wiek
Pieka
Jakiego tuszu i szminki uzywasz, ze Ci tak puszczaja?? ShockPfftGrin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 01:23:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Pieka napisał/a:

Tusz "Z piekła rodem" i szminka "Belzebub"

scorpio70
ha... @as to powinieneć pamiętac pierwsze kuchenki mikrofalowe?? Przypomniała mi sie pewna anegdota, a otóż:
miałem wtedy naście lat, bywałem na takim bazarze (giełdzie) "Skra" się nazywała, w Wawie, gdzie handlowało się rożnymi rzeczami i między innymi był gość z taką kuchenką. Ja stałem z kumplem obok niego, coś tam sprzedawaliśmy (ale to nie ważne). Gość miała spory kłopot żeby ludziom wytłumaczyć że to jestk kuchenka. To było nie co większych rozmiarów niż teraz produkowane. I powiem jak było:
co chwilę ktos podchodził do niego z zapytaniem - za ile ten telewizor?? Gośc z podawał cenę ( była wysoka jak na telewizor Smile) i dostawał odpowiedz - czemu tak drogo?? więc z cierpliwością tłumaczył że to nie TV a kuchenka mikrofalowa. Powtarzało sie to z częstotliwością co 10 min. Gość cierpliwie tłumaczył co sprzedaje i dlaczego tak drogo. Ale po paru godz. takiego tłumaczenia (gdzie do ludzi nie docierało, że to kuchenka.... nie TV) gość się załamał !! I taraz słuchajcie:
podchodzi jakaś para, i pyta sie go (standardowo) za ile ten TV, gośc grzecznie aczkolwiek zrezygnowanie odp że .....zŁ (w takim razie drogo), no to pada standardowa wypowiedz - o mój boże, a dlaczego tak drogo ZA TEN TV?? Gość widać nie wytrzymał, schylił sie do kuchenki otworzył drzwiczki i mówi:
BO TEN TV MA OTWIERANY KINESKOP!!!
pozdrawiam wszystkich właścicieli kuchenek z otwieranym kineskopem Smile

www.workfit.pl
Wooya
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:

Tusz "Z piekła rodem" i szminka "Belzebub"

Trafione ! Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

filipb
Leżę i kwiczę Grin Przypomina mi się wujek Mietek - miszcz ciętej riposty Grin
Pozdro

Fil

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie będę się licytował, ale 15 lat temu już używałem sieciowo unix, dos-a później pierwszych windows.

wlodekp.europa.pl
JazOOn
wlodekp napisał/a:
Nie będę się licytował, ale 15 lat temu już używałem sieciowo unix, dos-a później pierwszych windows.

15 lat temu to ja szalałem jeszcze na sprzęcie firmy Atari Smile Basic to było coś

Pawson91
a ja szlalem na porodowce Grin GrinGrinGrin:GrinGrinGrinGrinGrinGrin !!!
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Shaolin
Wooya: kurczę, chyba wzorowałeś makijaż na wyglądzie mojej niezbyt dobrej znajomej - wyglądzie na codzień... Grin Ilości użytych kosmetyków pewnie będą podobne Wink.

A ja nie powiem, ile mam lat - a co Smile. Ale jestem ciut powyżej średniej (średnia = 15-16 lat z tego co widzę). I tyle Wink.
working

JazOOn
Shaolin napisał/a:
Wooya: kurczę, chyba wzorowałeś makijaż na wyglądzie mojej niezbyt dobrej znajomej - wyglądzie na codzień... Grin Ilości użytych kosmetyków pewnie będą podobne Wink.

A ja nie powiem, ile mam lat - a co Smile. Ale jestem ciut powyżej średniej (średnia = 15-16 lat z tego co widzę). I tyle Wink.

w końcu wróciłaś Shao Smile a już się martwiłem...
Twój wiek to po prostu NAŚCIE Smile czyli najpiękniejszy wiek, cóż ja do trzydziestki niedługo będe miał bliżej niż dalej...

Pawson91
no nawet dobrze czlowiek sie musis ksztalcic za mlodu bo potem nic do bani nie cche wchodzic tak mi pewna nauczycielka rzekla Grin

www.insidepc.info
JazOOn
Pawson91 napisał/a:
no nawet dobrze czlowiek sie musis ksztalcic za mlodu bo potem nic do bani nie cche wchodzic tak mi pewna nauczycielka rzekla Grin

chodze na kurs językowy i mi wchodzi szybciej niż np. starszej babce (po 40-tce) mam na to dowód

Pawson91
ja to wiem tylko niewiedza tego nauczyciele bo oni zatrzymali sie na Tym etapie ktorym sa w klasach w dziale ksiazki pod tytulem np : Cialo czlowieka Grin

www.insidepc.info
Wooya
Shaolin napisał/a:

Ehh tam Smile Zaraz porownujesz Pfft Ten NIEPOWTARZALNY makijaz zostal stworzony na 5 min przed koncertem z moja druga (juz niezywa) kapela ktora zwala sie:
GHARGHAMAEHL

Kto to napisze po "polskiemu" prawidlowo -ma u mnie piwo Wink

Wstytdzimy sie wieku? No to chyba stara d... jestes GrinGrinGrin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Shaolin
You wanna mess with me? Wink
working

JazOOn
Wooya napisał/a:

Ehh tam Smile Zaraz porownujesz Pfft Ten NIEPOWTARZALNY makijaz zostal stworzony na 5 min przed koncertem z moja druga (juz niezywa) kapela ktora zwala sie:
GHARGHAMAEHL

Kto to napisze po "polskiemu" prawidlowo -ma u mnie piwo Wink

Gargamel Smile

Wstytdzimy sie wieku? No to chyba stara d... jestes GrinGrinGrin

kobiety się o wiek nie pyta. Nie wiesz o tym?

monika9999
ja mam 12 lat i niech sie nikt nie nabijaFrown

http://frux.zaa.pl
Pawson91
Shock jeszcze mlodszy user (znaczy sie userka Smile ) no i to mi sie chwali jestes dziewczyna a powiedzialas ile masz lata Grin brawo

www.insidepc.info
Largo
Shaolin napisał/a:
You wanna mess with me? Wink

Hehe, nie wiem czemu, ale Avatar Shao kojarzy mi sie z moją kumpelą z fotek Smile Ta co na mnie lezy, cholernie mi przypomina się na Avatarze.

PS. Wooya, kobiet nie pyta się o wiek i wagę Grin Hehe, ja też tej zasady nie uznaję, ale mi się dziewczyna spowiadała Grin

PS2. Temat się rozwinął, niech teraz każdy pokaże fotkę swoich partnerów/partnerek Smile Wooya, Ty to zony, bo ja ich nie widziałem, a na GG mi to obiecałeś ;]

PS3. Dobra, pokażę jako pierwszy :

http://img206.ima...na17gf.jpg
http://img212.ima...na24rm.jpg
Edytowane przez Largo dnia 25.01.2006 21:25:23

http://www.securitycenter.pl/
monika9999
dzieki Pawson91 myslałam ze bedziecie myslec ze jakis małolat ze mnie Frown

http://frux.zaa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl