ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Komóra do 550zł
Pieka
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:
bo co do 2GB mam niepotwierdzone informacje

co z miłą chęcią potwierdze - dzisiaj odwiedził mnie kumpel z k750i w kieszeni i 2gb kartą Smile

Hmm, teraz podniosles mi poprzeczke Grin
W takim razie musze zaczac zbierac na karte 2GB.. A juz sie cieszylem, ze bede mial karte.. Pfft
1GB to koszt okolo 100zl, a 2GB to juz 190zl, a potrzebuje takie dwie Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:24:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
rogal32
Pieka napisał/a:

Tylko "na wslastni nebezpeczi" Grin
Nie polecma z Symbianem niczego nizszego od SE P910i.
Bardzo fajna jest N 9300 lub 9500, ale musialbys sprzedac kilka SE K300i zeby kupic ktoras z nich Wink

A co rozumiesz przez pojecie "nizszego od SE p910i"? Symbian jako sytem operacyjny wystepuje nie tylko w roznych wersjach (akurat zarowno N9300 i SE p910i maja Symbiana v7.0), ale rowniez z roznymi interfejsami uzytkownika: UIQ (dotykowe wyswietlacze, np. SE p800, p900, p910i, Motorola a920, a925, a1000, BenQ p30 itp), s60 ("guzikowce", np. Nokia 3650/3660, 7650, 6600, 6630, n70, Siemens sx1, Panasonic x700, Sendo X itp) oraz s80 (nowe "communicatory": Nokia 9210(i), 9300, 9500) oraz s90 (polaczenie zalet s60 i s80, ale z dotykowym LCD: Nokia 7700 - ponoc kilkaset sztuk na calym swiecie, oraz Nokia 7710) - dodatkowo kazdy z interfejsow wystepuje w roznych wersjach, np. UIQ 2.0, 2.1, 3.0; s60 1st edition, 2nd edition, 3rd edition Pfft Aplikacje z s60 nie dzialaja na UIQ itd. Nawet aplikacje z UIQ 2.1 moga nie dzialac na UIQ 2.0. Takze nie mozna wrzucac tych wszystkich fonow do jednego worka Pfft

Sam jestem posiadaczem Motoroli a925 (Symbian v7.0 UIQ 2.0) i bardzo polecam ten telefon :] W cenie kolega sie na pewno zmiesci (jeszcze na karte 1GB, czytnik kart i BT do kompa starczy :]). Albo Motorola a1000 :] Te fony daja OGROM mozliwosci (ditykowy wyswietlacz, mp3, filmy AVI z napisami na fullscreenie, GPS, ogrom gier i aplikacji) przy relatywnie niskiej cenie. Wada moze byc (choc dla mnie nie jest) brak zewnetrznej klawiatury - pisze sie rysikie, albo palcem po LCD.
Nokie 6630 tez bardzo polecam :] Naprawde bardzo dobry telefon :] (uwazajcie tylko na sim-lock'a, bo NIE SCIAGNIECIE GO NIGDZIE! - chyba, ze macie pareset zl na zbyciu i wysle fona do Serbii do Pana Dejan'a Kaljevic'a) Grin

Powiem tak: majac 600-650zl wybieralbym pomiedzy Motorola a1000 (mozna za 650zl trafic), Nokia 6630, a SE D750i :] Osobiscie wzialbym a1000 :]

Jesli ktos chce otrzymac w miare fachowa pomoc w wyborze fona to zapraszam na dorum www.matrax.net/forum (NAJWIEKSZE forum o telefonach Motoroli w Polsce, choc dzialy dotyczace innych fonow tez preznie sie rozwijaja :]) do dzialu "Co wybrac" :]

Pieka napisał/a:
N9300 i N9500 to sa telefony, mimo ze komunikatory!!
Jednak nie kupi ich za 500-600zl, a temat dotyczy tej, nie innej kwoty.

Wlasnie kumpel sprzedal N9300 za 600zl :] Takze taka "sztuka" jest mozliwa :]

Pieka
rogal32 napisał/a:
Pieka napisał/a:

Tylko "na wslastni nebezpeczi" Grin
Nie polecma z Symbianem niczego nizszego od SE P910i.
Bardzo fajna jest N 9300 lub 9500, ale musialbys sprzedac kilka SE K300i zeby kupic ktoras z nich Wink

A co rozumiesz przez pojecie "nizszego od SE p910i"? Symbian jako sytem operacyjny wystepuje nie tylko w roznych wersjach (akurat zarowno N9300 i SE p910i maja Symbiana v7.0), ale rowniez z roznymi interfejsami uzytkownika: UIQ (dotykowe wyswietlacze, np. SE p800, p900, p910i, Motorola a920, a925, a1000, BenQ p30 itp), s60 ("guzikowce", np. Nokia 3650/3660, 7650, 6600, 6630, n70, Siemens sx1, Panasonic x700, Sendo X itp) oraz s80 (nowe "communicatory": Nokia 9210(i), 9300, 9500) oraz s90 (polaczenie zalet s60 i s80, ale z dotykowym LCD: Nokia 7700 - ponoc kilkaset sztuk na calym swiecie, oraz Nokia 7710) - dodatkowo kazdy z interfejsow wystepuje w roznych wersjach, np. UIQ 2.0, 2.1, 3.0; s60 1st edition, 2nd edition, 3rd edition Pfft Aplikacje z s60 nie dzialaja na UIQ itd. Nawet aplikacje z UIQ 2.1 moga nie dzialac na UIQ 2.0. Takze nie mozna wrzucac tych wszystkich fonow do jednego worka Pfft

Sam jestem posiadaczem Motoroli a925 (Symbian v7.0 UIQ 2.0) i bardzo polecam ten telefon :] W cenie kolega sie na pewno zmiesci (jeszcze na karte 1GB, czytnik kart i BT do kompa starczy :]). Albo Motorola a1000 :] Te fony daja OGROM mozliwosci (ditykowy wyswietlacz, mp3, filmy AVI z napisami na fullscreenie, GPS, ogrom gier i aplikacji) przy relatywnie niskiej cenie. Wada moze byc (choc dla mnie nie jest) brak zewnetrznej klawiatury - pisze sie rysikie, albo palcem po LCD.
Nokie 6630 tez bardzo polecam :] Naprawde bardzo dobry telefon :] (uwazajcie tylko na sim-lock'a, bo NIE SCIAGNIECIE GO NIGDZIE! - chyba, ze macie pareset zl na zbyciu i wysle fona do Serbii do Pana Dejan'a Kaljevic'a) Grin

Wszystko fajnie, pelno cyferek, ale po co?
To nie jest forum na ktorym bylaby potrzeba pisania tyle i nie na temat Grin
Osobiscie wszystko co wyzej znam od dawna i zapraszam kolege na stare i kiedys (teraz roznie bywa..) forum poswiecone telefonii mobilnej, ktore dodatkowo jest dostepne zarowno z pozniomu WAP jak i WWW, odpowiednio: http://wap.miniko... oraz http://minikomp.com - Moze sie przyda Grin
Mimo wszystko dziekuje za podzielenie sie z nami swoimi spostrzezeniami..

Jesli ktos chce otrzymac w miare fachowa pomoc w wyborze fona to zapraszam na dorum www.matrax.net/forum (NAJWIEKSZE forum o telefonach Motoroli w Polsce, choc dzialy dotyczace innych fonow tez preznie sie rozwijaja :]) do dzialu "Co wybrac" :]

No i oczywiscie za reklame swojej strony Grin

Powiem tak: majac 600-650zl wybieralbym pomiedzy Motorola a1000 (mozna za 650zl trafic), Nokia 6630, a SE D750i :] Osobiscie wzialbym a1000 :]

Zapomniales, ze to ma byc telefon, a nie sprzet obrony osobistej Wink
Wymiary: wysokość: 116mm, szerokość: 57mm, grubość: 20mm, Waga: 160g

Pieka napisał/a:
N9300 i N9500 to sa telefony, mimo ze komunikatory!!
Jednak nie kupi ich za 500-600zl, a temat dotyczy tej, nie innej kwoty.

Wlasnie kumpel sprzedal N9300 za 600zl :] Takze taka "sztuka" jest mozliwa :]

Nie wiem tylko, czy pytac o stan techniczny i wizualny w/w telefonu... Wink
W kazdym razie jesli bedziesz znal jeszcze jedna tak intratna propozycje zakupu telefonu, to bardzo prosze o informacje na maila Smile
Dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:

sprzęt do obrony osobistej to miałem kiedys Smile philips Smile nie pamiętam modelu, duży,gruby i czarny zakończony ostrą anteną Smile i ważył 2x tyle co ten "twój"

Pieka
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:

sprzęt do obrony osobistej to miałem kiedys Smile philips Smile nie pamiętam modelu, duży,gruby i czarny zakończony ostrą anteną Smile i ważył 2x tyle co ten "twój"

Chyba stacjonarny Grin
Dwa razy tyle, to wazyla kiedys Nokia pracujaca w standardzie NMT i sprzedawana przez Centertel Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
RaFiK
A miał ktoś kiedyś Siemensa A35? To dopiero do obrony Grin

http://fusion-themes.pl
JazOOn
RaFiK napisał/a:

troszeczke zbaczamy z tematu Smile

a wracajac do niego, natrafiłem na takie coś w necie:

http://www.allegr...ancji.html

rogal32
Pieka napisał/a:
Wszystko fajnie, pelno cyferek, ale po co?
To nie jest forum na ktorym bylaby potrzeba pisania tyle i nie na temat Grin
Osobiscie wszystko co wyzej znam od dawna i zapraszam kolege na stare i kiedys (teraz roznie bywa..) forum poswiecone telefonii mobilnej, ktore dodatkowo jest dostepne zarowno z pozniomu WAP jak i WWW, odpowiednio: http://wap.miniko... oraz http://minikomp.com - Moze sie przyda Grin
Mimo wszystko dziekuje za podzielenie sie z nami swoimi spostrzezeniami..

Napisalem to w kwestii informacyjnej (niech bedzie dla potomnosci Wink), bo odnioslem wrazenie, ze nie znasz zbyt dobrze Symbiana i blednie porownujesz miedzy soba telefony z Symbianem "wrzucajac je do jednego worka", jak juz napisalem.

No i oczywiscie za reklame swojej strony Grin

To nie jest moja strona Pfft Jestem tylko jednym z userow tego forum :] A polecilem to forum, poniewaz mozna tam uzyskac naprawde mila i fachowa pomoc :] Jakby co, to moj nick tam: $ROGAL$

Wymiary: wysokość: 116mm, szerokość: 57mm, grubość: 20mm, Waga: 160g[quote]
No to jest telefon Pfft Moja Motorolka a925 jest jeszcze wieksza i ciezsza ( wymiary: 60.0 x 148.0 x 24.0 mm i 210g wagi Pfft) i jakos nie narzekam :] Wymiary przekladaja sie tez mozliwosci i funkcjonalnosc. Nie zapomnij, ze a1000 ma dotykowy LCD. Porownaj sobie wielkosc LCD w a1000 i k750i - juz wiesz skad biora sie rozmiary a1000? Wink N9300 tez nie jest mala, tak wogole. N6630 Twoim zdaniem nie jest duza, mimo ze jest wielkosci a1000? A ~30g wagi nie robi az tak kolosalnej roznicy :]
[quote]
Nie wiem tylko, czy pytac o stan techniczny i wizualny w/w telefonu... Wink
W kazdym razie jesli bedziesz znal jeszcze jedna tak intratna propozycje zakupu telefonu, to bardzo prosze o informacje na maila Smile
Dziekuje.

Ten znajomy ma jeszcze jednak ta nokie 9300 :] Stan wizualny 8/10 (tak on go ocenia bynajmniej). Cena: 600zl! Zaraz podesle Ci namiary :]
Edytowane przez rogal32 dnia 07.09.2006 17:59:11

crasch
JazOOn napisał/a:
RaFiK napisał/a:

troszeczke zbaczamy z tematu Smile

a wracajac do niego, natrafiłem na takie coś w necie:

http://www.allegr...ancji.html

Feeee.. Bym tego nie kupił Grin mały wyświetlacz, słaby aparat. A cena też robi swoje.. Nie nabierajcie sie na super okazje. Lepiej kupować coś sprawdzonego.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl