Zobacz temat
Co byś zabrał na bezludną wyspę?
|
|
Pawson91 |
Dodany dnia 21.02.2006 16:24:38
|
Bywalec Postów: 738 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.12.2005 16:20 |
gdyby tak nie bylo polowa z nas nie siedziala by na supporcie ja to nigdy bym nie przypuszcza ze bawil bym sie w fusiona zazwyczaj byl to jportal ale obilo mi sie o uszy ze FUSION FUSION FUSION no to sobie moiwe zobacze co to jest i buch trafilem na forum zapoznalem sie z tym zrobilem stronke dzieki paru osobom (przede wszystkim adminstracji) i jestem moderatorem w dwoch dzialach ale liczy sie ze ktos mnie zauwazyl i docenil a od czego wszystko sie to stalo ? OD TEGO ZE SIEDZE PRZY KOMPIE I INTERNECIE WOLNYMI CHWILAMI www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:54:30
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 21.02.2006 16:33:42
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Pawson91 napisał/a: gdyby tak nie bylo polowa z nas nie siedziala by na supporcie ja to nigdy bym nie przypuszcza ze bawil bym sie w fusiona zazwyczaj byl to jportal ale obilo mi sie o uszy ze FUSION FUSION FUSION no to sobie moiwe zobacze co to jest i buch trafilem na forum zapoznalem sie z tym zrobilem stronke dzieki paru osobom (przede wszystkim adminstracji) i jestem moderatorem w dwoch dzialach ale liczy sie ze ktos mnie zauwazyl i docenil a od czego wszystko sie to stalo ? OD TEGO ZE SIEDZE PRZY KOMPIE I INTERNECIE WOLNYMI CHWILAMI no tak ale pytanie było co byś zabrał na bezludną wyspe |
|
|
adamklim |
Dodany dnia 21.02.2006 19:20:40
|
Przedszkolak Postów: 14 Data rejestracji: 02.12.2005 18:07 |
Podręcznik budowy łodzi |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 21.02.2006 20:07:26
|
adamklim napisał/a: Podręcznik budowy łodzi no no całkiem oryginalny i przydatny pomysł na zajęcie czasu Zestaw do samodzielnego montażu |
|
|
crasch |
Dodany dnia 21.02.2006 20:31:55
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
JazOOn napisał/a: adamklim napisał/a: Podręcznik budowy łodzi no no całkiem oryginalny i przydatny pomysł na zajęcie czasu Zestaw do samodzielnego montażu Z jednej strony tak z drugiej nie . Jeżeli bardziej dotkliwie wnikać w te wypowiedź to przecie temat topicu pyta wyraźnie - "co byś zabrał na bezludną wyspe..". Czyli byśmy wiedzieli że tam sie wybieramy a jeżeli sie wybieramy to i robimy tak byśmy mogli stamtąd wrócić spowrotem do ludzi :]. pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 21.02.2006 20:39:42
|
crasch napisał/a: JazOOn napisał/a: adamklim napisał/a: Podręcznik budowy łodzi no no całkiem oryginalny i przydatny pomysł na zajęcie czasu Zestaw do samodzielnego montażu Z jednej strony tak z drugiej nie . Jeżeli bardziej dotkliwie wnikać w te wypowiedź to przecie temat topicu pyta wyraźnie - "co byś zabrał na bezludną wyspe..". Czyli byśmy wiedzieli że tam sie wybieramy a jeżeli sie wybieramy to i robimy tak byśmy mogli stamtąd wrócić spowrotem do ludzi :]. pozdro myśle że warto to odnieść do ankiety: Czy uczestniczyłbyś w Ogólnokrajowym Zjeździe Miłośników PHP-Fusion? i dodać kolejną opcję: Tak, jeżeli odbyłaby się na bezludnej wyspie. |
|
|
wlodi |
Dodany dnia 21.02.2006 23:15:10
|
Bywalec Postów: 765 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.09.2005 23:50 Złamana licencja |
JazOOn napisał/a: crasch napisał/a: JazOOn napisał/a: adamklim napisał/a: Podręcznik budowy łodzi no no całkiem oryginalny i przydatny pomysł na zajęcie czasu Zestaw do samodzielnego montażu Z jednej strony tak z drugiej nie . Jeżeli bardziej dotkliwie wnikać w te wypowiedź to przecie temat topicu pyta wyraźnie - "co byś zabrał na bezludną wyspe..". Czyli byśmy wiedzieli że tam sie wybieramy a jeżeli sie wybieramy to i robimy tak byśmy mogli stamtąd wrócić spowrotem do ludzi :]. pozdro myśle że warto to odnieść do ankiety: Czy uczestniczyłbyś w Ogólnokrajowym Zjeździe Miłośników PHP-Fusion? i dodać kolejną opcję: Tak, jeżeli odbyłaby się na bezludnej wyspie. Ciekawy pomysł z dodanie tej opcji do ankiety. Może jakis admin sie skusi i edytuje ankiete. No wiecie moze nie którzy nie chcieli by z tamtad wracać |
|
|
crasch |
Dodany dnia 22.02.2006 10:58:15
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
wlodi napisał/a: JazOOn napisał/a: crasch napisał/a: JazOOn napisał/a: adamklim napisał/a: Podręcznik budowy łodzi no no całkiem oryginalny i przydatny pomysł na zajęcie czasu Zestaw do samodzielnego montażu Z jednej strony tak z drugiej nie . Jeżeli bardziej dotkliwie wnikać w te wypowiedź to przecie temat topicu pyta wyraźnie - "co byś zabrał na bezludną wyspe..". Czyli byśmy wiedzieli że tam sie wybieramy a jeżeli sie wybieramy to i robimy tak byśmy mogli stamtąd wrócić spowrotem do ludzi :]. pozdro myśle że warto to odnieść do ankiety: Czy uczestniczyłbyś w Ogólnokrajowym Zjeździe Miłośników PHP-Fusion? i dodać kolejną opcję: Tak, jeżeli odbyłaby się na bezludnej wyspie. Ciekawy pomysł z dodanie tej opcji do ankiety. Może jakis admin sie skusi i edytuje ankiete. No wiecie moze nie którzy nie chcieli by z tamtad wracać Bardzo ciekawy pomysł! xD Albo mogła by być jeszcze opcja.. czy wybierzesz sie na spotkanie maniaków php-fusion na hawaiach (pokrywamy koszta hotelowe, wyżywieniowe i transport)? ..wtedy było by sporo chętnych ludków na spotkanie ;]. btw. ile quote hehehe.. pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
Przejdź do forum: |