ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Strona wielojęzyczna??
mitya
Najnowszy mfusion SP2 jest stabilniejszy - o to mi chodziło Cool

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 23:42:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Co do linijki co wykomentowalas, to zostala ona w subheader'rze przez przypadek Smile Generalnie rzecz biorac staram sie nie preferowac przegladarek dla mF, ale zdarza sie, ze niektore rzeczy nie chodza pod ... IE Cool
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

darkelf
mFusion chyba nie jest już od dłuższego czasu aktualizowany, a przynajmniej są nowsze wersje php-fusion niż mFusion. Czy jest jakiś inny sposób aby stworzyć stronę dwujęzyczną w php-fusion?

http://technologia-i-magia.net
Pieka
darkelf napisał/a:
mFusion chyba nie jest już od dłuższego czasu aktualizowany, a przynajmniej są nowsze wersje php-fusion niż mFusion. Czy jest jakiś inny sposób aby stworzyć stronę dwujęzyczną w php-fusion?

Oczywiscie, ze jest i to nawet w temacie przyklejonym.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MEZmaster
Jest jakiś sposób na stworzenie kilku językowego menu?
Właściwie sam mogę odpowiedziec, że jest, ale pytanie jak to zrobic?
Chciałbym, aby podczas tworzenia menu można było wpisac tekst osobny dla innych języków. Wystarczy dla angielskiego i polskiego zapisanego w cookies, w dodatku polski powinien by defaultowy.

Myślę, że to tylko kwestia jednego rekordu w tabeli więcej plus jakaś edycja panelu admina, gdzie można było by wpisac drugą nazwę dla anglojęzycznej części i coś, aby to ładnie było wyświetlane.
Sam się nie zajmuję na co dzień php, jedynie trochę znam html i ciężko mi coś wymyślic, a google milczy w tej kwestii.

BTW
Wasz system wykrył, że mam XP, a mam Win 2k3 server. Nie do końca dobrze to działa...
Edytowane przez MEZmaster dnia 02.04.2008 01:30:09

http://crysis-extreme.ddl2.pl
polven26
@MEZmaster w mFusion jest taka możliwość chyba. A poza tym to tylko kwestia jednego rekordu w tabeli więcej plus jakaś edycja panelu admina, gdzie można było by wpisac drugą nazwę dla anglojęzycznej części i coś, aby to ładnie było wyświetlane Wink.

A propos tego systemu to ikonka ma nazwe icon_windows_xp_2003.gif więc nie do końca się pomylił.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl