Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Pare pytań......
|
|
zszywak |
Dodany dnia 10.01.2005 22:55:54
|
Bywalec Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
Zgaszam się z MajsterBiedą - html to podstawa, bez znajomości choćby podstaw html (nie mówię już choćby o stosowaniu css!), praca z CMS-em będzie dość utrudniona, zresztą nie tylko z cms-em ale i tworząc zwykłą stronkę w html - wiedza na ten temat jest niezbędna! no chyba ,ze ktoś robi sobie stronkę na Webmajstrze! Poradników na ten temat jest mnóstwo w internecie, a jesli chcesz mieć coś zawsze pod ręką - polecam edytor Zajaczek 4.1 - http://amigo.pop....e=zajaczek, zawiera naprawdę dobre kursy. A poza tym: na tym forum nie pytamy się o tak banalne rzeczy jak wstawić grafike czy jak zrobić, żeby linki pojawiały sie jeden pod drugim..., TUTAJ ROZMAWIAMY O PHP FUSION, a nie o podstawach html!!!! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:40:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
crasch |
Dodany dnia 12.01.2005 17:46:19
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Oki,oki ! Wtedy byłem bardzo początkujący co do PHP-FUSION i myślałem że mogą tu dostać porade nawet początkujący ale jeżeli nie to szkoda , ale mam pytanko - Jak umieścić statystyke STAT4U na stronie ? Ten kod który sie dostaje można wlepićdo strony informacyjnej i jak sie wezmnie na podgląd to jest ten obrazek STAT4U ale jak go zrobić ( ten dłłługi kod ) w bloku ? Jak go tam wklejamłem pomiędzy "..." to był błąd... ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
zszywak |
Dodany dnia 12.01.2005 19:13:56
|
Bywalec Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
1. jeśli chodzi o porady dla początkujących - jak najbardziej możesz pytać nawet o podstawowe sprawy - ale nie w tym dziale!!!! odsyłam do forum pod nazwą: Off topic 2. wstawiamy skrypt statystyk do stopki w panelu admina, nie musisz niczego przerabiać, możesz utworzyć tam tabelke z 2 komórkami i do jednej wstawić skrypt ze stat.4u.pl a w drugiej zawartość stopki: czyli autor i np Copyright. Pozdrawiam i jakby co, to można śmiało pytać o html - ale w odpowiednim dziale! |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |