ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 33

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[USUNIETA STOPKA!]Moduły do php-fusion
zszywak
Oto kilka linii tego, co do mnie napisał na GG issen:

ISSEN 2:07:46

zablokowales mi konto

ISSEN 2:07:50

HAHAHAHAHA

ISSEN 2:08:07

lolku ty

ISSEN 2:08:31

dałeś mi bana

ISSEN 2:08:47

za brak stopki ofkoz na echelm?

ISSEN 2:13:15

wszystko sam robie

ISSEN 2:13:36

jestem GRAFIKIEM

ISSEN 2:14:02

dlatego od czasu do czasu kozystam z takich jak ty

tak, tacy właśnie użytkownicy również się zdarzają - żerują na cudzej pracy, i śmieją sie prosto w nos. Tu na naszym forum nie tylko jest jeden issen, takich osób jest kilka - te osoby uważają, że my jesteśmy ich służącymi, którzy mają robić za nich to, czego im się nie chce. ISSEN dostał bana na amen - ma stałe IP które zostało dodane do czarnej listy serwera. W przeciwieństwie do Toma2, ktory okazał się człowiekiem na poziomie, issen jest typowym brudem internetu.

http://z-themes.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:31:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
zszywak napisał/a:
tak, tacy właśnie użytkownicy również się zdarzają - żerują na cudzej pracy, i śmieją sie prosto w nos. Tu na naszym forum nie tylko jest jeden issen, takich osób jest kilka - te osoby uważają, że my jesteśmy ich służącymi, którzy mają robić za nich to, czego im się nie chce. ISSEN dostał bana na amen - ma stałe IP które zostało dodane do czarnej listy serwera. W przeciwieństwie do Toma2, ktory okazał się człowiekiem na poziomie, issen jest typowym brudem internetu.

jak napisałeś, czasem trzeba brudy odkurzyć, a niektóre brudy okazją się czystsze niż myślimy, jednak ten user do nich nie należy. W sumie tu nie wiem, czy słowo user jest na miejscu. Ja nazwałbym go raczej wirus (biol.), bo tak jak wirus żeruje na środowisku do wyczerpania zasobów i przerzuca się na nowe, wbrew woli. Interesuje go tylko własne przetrwanie. Niestety, niektórzy mimo banów, emailu do zarządców serwera itd. nie zmienią się i kropka.

Pieka
Niestety... Mialem ta nieprzyjemnosc byc swiadkiem owych wypowiedzi.
Powiem Wam, ze kazdy z nas pomaga Wam tyle, na ile go stac, a w tym stac mieszcza sie: czas, mozliwosci, chceci itd..
Jednak co jakis czas trafi sie taki "rodzynek" i wtedy wierzcie mi, wszystkiego sie odechciewa Sad

Temat przenosze do wlasciwego dzialu, bo z tym nie ma nic wspolnego Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl