ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 46

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewnętrzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Chat Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion
Milka
Drecha napisał/a:
Milko, pisząc konferencję miałem na myśli takie oficjalne. Użytkownicy zadają pytania, Support odpowiada.

Wierzysz w to, że w dzisiejszych czasach odbędzie się to w sposób cywilizowany? Osobiście uważam, że aktualnie poziom kultury dyskusji u znacznej części użytkowników pozostawia wiele do życzenia, czego efektem będzie wzajemne przekrzykiwanie się i nawoływanie do tego, że "To ja tu i teraz potrzebuję pomocy, a reszta może sobie poczekać".

Drecha napisał/a:
Mówiłem, że chciałbym się tym zająć jeśli to przejdzie, więc i imprezy to obejmuje.

W takim razie, życzę dużo zapału, który Cię nie opuści Wink
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 17:55:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drecha
Ja tylko rzuciłem pomysłem, jednym z wielu. W zupełności zadowoli mnie też dynamiczny shoutbox, bez konieczności odświeżania, jednak taki chat daje więcej możliwości Fox. Smile

konto usuniete
Tak zgadza się i więcej roboty, a jak życie się układa nie żyjemy tylko supportem. Pewnie, pomysł oznacza Twoją aktywność, a dyskusja jest jak najbardziej wskazana.

aldzik
foxi89 napisał/a:
No słyszałem, ze "Dresik" zaprasza nas do siebie. Tylko, ze z noclegiem kiepsko. Hoopak dałby sobie radę ( pisał w shoucie, że śpi w domu starców na obstawie WOSP).
A tak serio już, to kiepski pomysł. Na prawdę teraz to jest w miarę cicho, ale jak przyjdzie "sezon" to "Dresiku" sam się zorientujesz, ze dodatkowe miejsca moderowania nam nie są potrzebne.

foxi89, jak widzę tą twoją paplaninę to aż mi źle. Słuchaj rozumiem wyrażać własne zdanie ale ty już tu je narzucasz.
Wypowiedziałeś się starczy.
Drecha zarzucił pomysłem i najlepiej będzie jak każdy max. raz się wypowie. foxi89,a to że masz jakąś rangę na forum nic nie oznacza ponieważ i ty musisz przestrzegać zawartych tu i panujących zasad i ja cię też informuje(Drecha zrobił to kilkakrotnie), że zarzucił jeden z pomysłów.

Ja uważam, iż jest to dobry pomysł, jednak bardzo dobrym pomysłem byłby jakiś bardziej rozbudowany Shoutbox.
Forum zawiera wiele przydatnych informacji, to nie forum to mega BAZASmile Nie raz z pomocą rzeczywiście jest ciężko (jakieś nie zbyt miłe odpowiedzi) ale cóż trzeba sobie radzić.

Dzięki i pozdrawiam.

ps. wiem że foxi89 zaraz odpiszesz no cóż riposta z twojej strony jak zwykle musi być.
Edytowane przez aldzik dnia 08.01.2011 00:05:50
728x901111.jpg

www.p-gry.pl
Drecha
Ja tylko chciałem dodać, że mam "podobną" rangę do Foxa i nic to nie zmienia. Wypowiedział się jak każdy, ma do tego prawo i dziękuję mu za to. Tyle.

konto usuniete
aldzik- Jak mi się robi źle, to idę do WC i wkładam dwa palce.. przechodzi. To, ze jestem moderatorem nie oznacza, ze narzucam cokolwiek. Przyjąłem świętą zasadę " użytkownikiem się jest a moderatorem bywa" Jeśli masz do mnie, ale to PW, takie tu panują zasady. A kiedy wystarczy mojej "paplaniny" może stwierdzić Administracja. I bardzo bym Cię prosił byś darował sobie uwagi pod moim adresem. Tak riposta musi być, skoro zwracasz się do mnie.
Edytowane przez konto usuniete dnia 08.01.2011 00:28:10

Drecha
Spokojnie chłopcy, bo po kątach porozstawiam. Prosiłbym o powrócenie do tematu, jeśli łaska Smile

Reyn
Może i ja się wypowiem. Nie podchodzą mi takie cuda jak polchat czy IRC, dużo wygodniejsze są komunikatory. Myślę, że gdyby nawet były jakieś spotkania to one by wystarczyły. Jak już zauważono pomysł z kanałem IRC umarł, więc myślę, że z polchatem będzie tak samo. Co do propozycji odświeżanego shoutboxa - padała taka już nie raz, ale jakoś nie widać poczynań w tym kierunku. Ale tu już jest potrzebny głos administracji jak się sprawa ma.

Pozdrawiam

aldzik
Drecha sprawdzałem tego polchat'a i jeszcze 2 podobne chyba jednak lepiej by było gdyby z tym shoutboxem pokombinować. Teraz jednak przyjmuję stanowisko takie jak Reyn. Rzeczywiście administracja musiałaby o czymś takowym pomyśleć.
Wiem również jak sprawa z taką funkcjonalnością wygląda na innych forach/portalach. Otóż przez pierwszy okres czasu są na takim czacie wszyscy, jednak później to umiera. Nie wiem dlaczego tak się dzieje że większość odpuszcza sobie korzystanie z tego. Naprawdę znam wiele stron gdzie pisze "LIVE CZAT - natychmiastowy kontakt z administracją", a gdy się wejdzie to nikogo nigdy nie ma. Natomiast na Shoutboxie często ktoś pisze i uważam, że użytkownicy(ci którzy często korzystają z naszego polskiego supportu) są bardziej przyzwyczajeni z korzystania właśnie z niego.

P.S
Jeśli masz do mnie, ale to PW, takie tu panują zasady.
Dajesz przykład z tym PW, skoro się tutaj wypowiadasz ale spokoSmile Mhm i szkoda foxi89, że wypowiadasz się całkowicie nie na temat. Jeżeli nie nosisz okularów to je zakup ponieważ bynajmniej w moim poście znalazły się informacje dotyczące tematu.
Urzekła mnie twoja historia z tymi palcami, według mnie możesz włożyć całą rękę.

//kolejne wycieczki osobiste zakończą sie przykro//khaman
Edytowane przez khaman dnia 08.01.2011 11:28:06
728x901111.jpg

www.p-gry.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl