Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Chat Polskiego Oficjalnego Supportu PHP-Fusion
|
|
Milka |
Dodany dnia 07.01.2011 23:27:14
|
Zaawansowany Postów: 1372 Pomógł: 5 Data rejestracji: 02.07.2006 16:56 |
Drecha napisał/a: Milko, pisząc konferencję miałem na myśli takie oficjalne. Użytkownicy zadają pytania, Support odpowiada. Wierzysz w to, że w dzisiejszych czasach odbędzie się to w sposób cywilizowany? Osobiście uważam, że aktualnie poziom kultury dyskusji u znacznej części użytkowników pozostawia wiele do życzenia, czego efektem będzie wzajemne przekrzykiwanie się i nawoływanie do tego, że "To ja tu i teraz potrzebuję pomocy, a reszta może sobie poczekać". Drecha napisał/a: Mówiłem, że chciałbym się tym zająć jeśli to przejdzie, więc i imprezy to obejmuje. W takim razie, życzę dużo zapału, który Cię nie opuści Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 17:55:59
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Drecha |
Dodany dnia 07.01.2011 23:29:12
|
Bywalec Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 v7.02.07 Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
Ja tylko rzuciłem pomysłem, jednym z wielu. W zupełności zadowoli mnie też dynamiczny shoutbox, bez konieczności odświeżania, jednak taki chat daje więcej możliwości Fox. |
|
|
konto usuniete |
Dodany dnia 08.01.2011 00:00:51
|
Bywalec Postów: 457 Data rejestracji: 04.11.2009 00:54 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Tak zgadza się i więcej roboty, a jak życie się układa nie żyjemy tylko supportem. Pewnie, pomysł oznacza Twoją aktywność, a dyskusja jest jak najbardziej wskazana. |
|
|
aldzik |
Dodany dnia 08.01.2011 00:04:42
|
Przedszkolak Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
foxi89 napisał/a: No słyszałem, ze "Dresik" zaprasza nas do siebie. Tylko, ze z noclegiem kiepsko. Hoopak dałby sobie radę ( pisał w shoucie, że śpi w domu starców na obstawie WOSP). A tak serio już, to kiepski pomysł. Na prawdę teraz to jest w miarę cicho, ale jak przyjdzie "sezon" to "Dresiku" sam się zorientujesz, ze dodatkowe miejsca moderowania nam nie są potrzebne. foxi89, jak widzę tą twoją paplaninę to aż mi źle. Słuchaj rozumiem wyrażać własne zdanie ale ty już tu je narzucasz. Wypowiedziałeś się starczy. Drecha zarzucił pomysłem i najlepiej będzie jak każdy max. raz się wypowie. foxi89,a to że masz jakąś rangę na forum nic nie oznacza ponieważ i ty musisz przestrzegać zawartych tu i panujących zasad i ja cię też informuje(Drecha zrobił to kilkakrotnie), że zarzucił jeden z pomysłów. Ja uważam, iż jest to dobry pomysł, jednak bardzo dobrym pomysłem byłby jakiś bardziej rozbudowany Shoutbox. Forum zawiera wiele przydatnych informacji, to nie forum to mega BAZA Nie raz z pomocą rzeczywiście jest ciężko (jakieś nie zbyt miłe odpowiedzi) ale cóż trzeba sobie radzić. Dzięki i pozdrawiam. ps. wiem że foxi89 zaraz odpiszesz no cóż riposta z twojej strony jak zwykle musi być. Edytowane przez aldzik dnia 08.01.2011 00:05:50 |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 08.01.2011 00:10:21
|
Bywalec Postów: 749 Pomógł: 28 Ostrzeżeń: 1 v7.02.07 Data rejestracji: 30.01.2009 17:11 |
Ja tylko chciałem dodać, że mam "podobną" rangę do Foxa i nic to nie zmienia. Wypowiedział się jak każdy, ma do tego prawo i dziękuję mu za to. Tyle. |
|
|
konto usuniete |
Dodany dnia 08.01.2011 00:24:40
|
Bywalec Postów: 457 Data rejestracji: 04.11.2009 00:54 ZBANOWANY: Dożywotnio |
aldzik- Jak mi się robi źle, to idę do WC i wkładam dwa palce.. przechodzi. To, ze jestem moderatorem nie oznacza, ze narzucam cokolwiek. Przyjąłem świętą zasadę " użytkownikiem się jest a moderatorem bywa" Jeśli masz do mnie, ale to PW, takie tu panują zasady. A kiedy wystarczy mojej "paplaniny" może stwierdzić Administracja. I bardzo bym Cię prosił byś darował sobie uwagi pod moim adresem. Tak riposta musi być, skoro zwracasz się do mnie.
Edytowane przez konto usuniete dnia 08.01.2011 00:28:10 |
|
|
Drecha |
Dodany dnia 08.01.2011 01:29:32
|
Spokojnie chłopcy, bo po kątach porozstawiam. Prosiłbym o powrócenie do tematu, jeśli łaska |
|
|
Reyn |
Dodany dnia 08.01.2011 08:59:51
|
Początkujący Postów: 299 Pomógł: 32 Data rejestracji: 09.10.2009 20:30 |
Może i ja się wypowiem. Nie podchodzą mi takie cuda jak polchat czy IRC, dużo wygodniejsze są komunikatory. Myślę, że gdyby nawet były jakieś spotkania to one by wystarczyły. Jak już zauważono pomysł z kanałem IRC umarł, więc myślę, że z polchatem będzie tak samo. Co do propozycji odświeżanego shoutboxa - padała taka już nie raz, ale jakoś nie widać poczynań w tym kierunku. Ale tu już jest potrzebny głos administracji jak się sprawa ma. Pozdrawiam |
|
|
aldzik |
Dodany dnia 08.01.2011 10:27:57
|
Przedszkolak Postów: 76 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 11.01.2008 14:04 |
Drecha sprawdzałem tego polchat'a i jeszcze 2 podobne chyba jednak lepiej by było gdyby z tym shoutboxem pokombinować. Teraz jednak przyjmuję stanowisko takie jak Reyn. Rzeczywiście administracja musiałaby o czymś takowym pomyśleć. Wiem również jak sprawa z taką funkcjonalnością wygląda na innych forach/portalach. Otóż przez pierwszy okres czasu są na takim czacie wszyscy, jednak później to umiera. Nie wiem dlaczego tak się dzieje że większość odpuszcza sobie korzystanie z tego. Naprawdę znam wiele stron gdzie pisze "LIVE CZAT - natychmiastowy kontakt z administracją", a gdy się wejdzie to nikogo nigdy nie ma. Natomiast na Shoutboxie często ktoś pisze i uważam, że użytkownicy(ci którzy często korzystają z naszego polskiego supportu) są bardziej przyzwyczajeni z korzystania właśnie z niego. P.S Jeśli masz do mnie, ale to PW, takie tu panują zasady. Dajesz przykład z tym PW, skoro się tutaj wypowiadasz ale spoko Mhm i szkoda foxi89, że wypowiadasz się całkowicie nie na temat. Jeżeli nie nosisz okularów to je zakup ponieważ bynajmniej w moim poście znalazły się informacje dotyczące tematu.Urzekła mnie twoja historia z tymi palcami, według mnie możesz włożyć całą rękę. //kolejne wycieczki osobiste zakończą sie przykro//khaman Edytowane przez khaman dnia 08.01.2011 11:28:06 |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |