ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Informacja o ilości dodawanych zdjęć w miesiącu
kefirek
To co podałem działa dobrze zobacz na fotce masz daty tych fotek które dodał user o id1 a kod wyświetla tylko te z MIESIĄCA MAJA ZACZYŁEM KOROPKAMI wiec kod działa jak należy

Może najpierw policz ręcznie dobrze ile dodałeś fotek w tym miesiącu, screen: http://images25.f...1fee2a.jpg
Edytowane przez Pieka dnia 18.05.2008 18:23:30

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 06:55:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piwi
Pobrałem plik z Twojego załącznika, są polski znaki.

Nadal jest problem z tym licznikiem. On liczy na 100 % zdjęcia nie tylko z maja, a także z kwietnia (pewnie od połowy), bo sprawdzałem, liczyłem ile kto dodał w maju i jest dużo mniej niż licznik pokazuje !! Jestem pewien, że jest coś źle.

U Ciebie może i jest OK, ale u mnie jest nadal źle...

Może najpierw policz ręcznie dobrze ile dodałeś fotek w tym miesiącu

Policzyłem i w tym miesiącu dodałem 8 zdjęć. Innym też pokazuje po kilkanaście zdjęć, mimo że nikt jeszcze nie wrzucił więcej jak 10 w maju.
Edytowane przez Piwi dnia 18.05.2008 17:39:37

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Już mnie to jeży okrutnie;
Zobacz ten nie ma nic wspólnego z kodem Kolegi;
wlodekp dodał/a następującą plik:
user_info_panel.zip [1.27kB / 316 Pobrane]

wlodekp.europa.pl
Piwi
Dzięki Włodku za zabranie głosu. Sprawdziłem plik z Twojego załącznika, również niestety podaje za dużo zdjęć niż faktycznie dodano w maju...
Edytowane przez Piwi dnia 18.05.2008 18:12:26

Powiem tak nie wiem jak Ty tam masz, ja teraz dodałem z dwóch różnych kont fotki raz 5 raz 8 mam formularz mogę jednorazowo 10 i pokazuje ok nie chce mi się zmieniać dat wcześniejszych zdjęć,ale formuły kalendarza swojej jestem pewien na 100% sprawdza miesiąć dodatkowo z tego roku bez odejmowania tylko normalnie jak w kalendarzu.

wlodekp.europa.pl
kefirek
Masz zainstalowany MOD-Dodatkowa galeria czy masz tylko podstawową galerię?

Piwi
kefirek napisał/a:
Masz zainstalowany MOD-Dodatkowa galeria czy masz tylko podstawową galerię?

Podstawową

Dobra zmieniam daty fotek, bo to jest niemożliwe aby nie dząłało?

wlodekp.europa.pl
Piwi
Chyba wiem w czym problem.

Jak pamiętacie, niedawno robiłem zmiany w galerii z dodatkowymi polami. Powstały nowe pola, i 5-ego maja wziąłem się za wszystkie stare zdjęcia i zacząłem je edytować i dodawać opisy do tych nowych pól. Z tego co teraz widzę, data dodania każdego zdjęcia to ... właśnie 5-ty maj. Myślę, że to jest powód, tylko czemu jak edytowałem fotki to zmieniała się data na tą z dnia edycji, zamiast zostać ta, kiedy zdjęcie zostało naprawdę załadowane ?

To jest proste przy akceptacji nadesłanych fotek photo_datestamp=time() czas bieżący jest wprawdzie pole submit_datestamp ale używane do wyświetlania, możnaby się pokusić o zapis z tym polem?
EDYCJA
Jednak po przemyśleniu sprawy zmiana tej daty jest bezsensem, bo ta data jest datą publikacji materiału gdzie Ty jako admin to robisz, a możesz przecież też usunąć albo opublikować po tygodniu.
W tej kwestii przerobiłem newsy gdzie datę i publikującego w edycji admin może zmienić, w tm przypadku wydaje mi się to niecelowe.
Edytowane przez wlodekp dnia 18.05.2008 19:20:28

wlodekp.europa.pl
Piwi
No nic, od czerwca będzie to działać myślę w pełni poprawnie Smile Dzięki Panowie za pomoc.
Pozdrawiam

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl