ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 35

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Darmowe serwery :)
Holl
ej bylem na netlook no i tam tylko wypelnime formularz dostalem na maial dokladne informacje to tam jest tylko platonos przelewem bankowym Frown to jak zrobic zeyby zaplacic sms-em ?

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:25:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SiwyBoy
Moim zdaniem najlepszy z darmowych to www.kgb.cz.
Jest na nim wszystko (dosłownie): PHP, MySQL, 6 maili, 3 bazy MySQL, 2 domeny i wiele wiele innych rzeczy które warto zobaczyć. Polecam z całego serca:p
Don't mess with me boy.

www.siwyboy.yoyo.pl
Mp45
Chyba mam to o co chodzi autorowi tego forum. www.tripod.lycos..... 50MB, bez lagow, PHP, MySql plus dobre narzedzia do edycji strony i zgrywania plikow na serwer Grin. Jedyna wada: reklama na górze strony Frown jak ktos nie ma jakiegos programu który bokuja Ad'sy Wink. Ten serwer jest naprawde fajny, mam na nim 2 serwisy i nie narzekam SmileGrin
written by Mp45

Ravczy
Ale Twoja szkoła jest wymagająca Smile Niech już nie robią awantury o 5-10 zł za serwer. Pokaż im ile kosztuje profesjonalny serwer, to zrzedną im miny.

Ja korzystałem z różnych darmowych kont i każde miało jakiś mankament: tutaj jakas reklama wyskakiwała co chwile, tam coś się nie ładowało, na innych jakies beznadziejne ograniczenia - doszedłem do wniosku, ze to gra nie wata świeczki i wykupiłem sobie serwer w EKONTO. Do tanich nie należą, ale za to mam 100% gwarancji, ze wszystko jest ok i moge spać spokojnie, więc myślę, że warto ponegocjować z dyrekcja Twojej szkoły i przedstawić im wszystkie za i przeciw.

Ravczy
Ale Twoja szkoła jest wymagająca Smile Niech już nie robią awantury o 5-10 zł za serwer. Pokaż im ile kosztuje profesjonalny serwer, to zrzedną im miny.

Ja korzystałem z różnych darmowych kont i każde miało jakiś mankament: tutaj jakas reklama wyskakiwała co chwile, tam coś się nie ładowało, na innych jakies beznadziejne ograniczenia - doszedłem do wniosku, ze to gra nie wata świeczki i wykupiłem sobie serwer w EKONTO. Do tanich nie należą, ale za to mam 100% gwarancji, ze wszystko jest ok i moge spać spokojnie, więc myślę, że warto ponegocjować z dyrekcja Twojej szkoły i przedstawić im wszystkie za i przeciw.

seba22
Ale macie problemy :-P O nara

A ja se sam stawiam.. i mnei mozecie ugryźć :-)

Mam PHP, MYSQL i wszystko co potrzebne serwer E-mail itp itd :-))

Wszysko Za free i legalnie pieknie chodzi :-P
Zainstalowałem na serweże Z-Panel i mam pełna kontrolę... nawet pokusiłem się o postawienie stron paru kumplom pomimo nie najszybszego łacza (20 KB/s Na UPa (kilobajtów) 192 Kilobity jak ktoś woli / 769 na DOWNA)

Zobaczcie se sami:
Strona postawiona w 100 % tylko u mnie

http://www.starys...
[url]http://hosting.redirectme.net/hosting/ [/url]

3majcie się...
Mowie jak chcesz być niezalezny postaw u siebie !

Mp45
hehe... krsnal+no-ip.com tez dobre rozwiązanie, szczególnie dla kogoś kto się na tym nie zna... Np dla mnie. Próbowałem bawic si krasnalem ale mi nic nie wychodziło. Jak ty to zrobiles?
written by Mp45

seba22
Żaden Krasnal... to ssyf stary zapomnij..... zainstaluj se WEB SERV i bedziesz miał git tylko troche sie pobaw w ustawienia i życie jak w madrycie jak u mnie ! :-))

Cino
SiwyBoy napisał:
Moim zdaniem najlepszy z darmowych to www.kgb.cz.
Jest na nim wszystko (dosłownie): PHP, MySQL, 6 maili, 3 bazy MySQL, 2 domeny i wiele wiele innych rzeczy które warto zobaczyć. Polecam z całego sercaPfft

Sluchaj zalozylem sobie tam konto... FTP dziala mi bez problemu mam tylko problem z mysql. Stworzylem sobie tam baze i wszystko wciskam WebmySQL i otwiera sie strona w nowym oknie (bo chce sie dostac do phpmyadmina) i poprostu strona wygasa jakby jej nie bylo. W jaki sposob sie mozna tam dostac do phpmyadmina ?

www.airspace.pl
Kamis8
60MB przestrzeni WWW
brak limitu transferu!!!
5MB maksymalnej wielkości pliku (FTP)
4MB baza danych MySQL
skrypty PHP4/PHP5
poddomena w domenie ovh.org
brak reklam pop-up

oferuje: www.60free.ovh.org
taki serwerek Ci wystarczy...
jeszcze darmowy i bez reklam
POLECAM!Wink

ja mam na nim serwer i działa bez zarzutu...Grin
Edytowane przez Kamis8 dnia 09.02.2006 15:27:45
Soldat Mods Catalog
www.mods.go.pl

MajsterBieda
Tak ale jest strasznie wolny ten 60free.ovh.org. Normalnie koszmar...

KaMA
Polecam serwer : hostbigger.com jest na niej Nasza strona i jak narazie nie narzekam zbytnio a co najwazniejsze jest free
Edytowane przez KaMA dnia 09.02.2006 18:12:08
Klub Młodych - Aktywnych www.kama.frageon.net

szer
seba22 napisał/a:
Żaden Krasnal... to ssyf stary zapomnij..... zainstaluj se WEB SERV i bedziesz miał git tylko troche sie pobaw w ustawienia i życie jak w madrycie jak u mnie ! :-))

Tia WebServ odrazu ma no-ip wbudowane Smile. Wiem bo z niego kożystam. Chyba najlepszy jaki testowałem serwer na kompa. Jak kto chce serwerek to:

http://goin.pl
http://60free.ovh...

Znam tylko te dwa. 60free.ovh jest troche wolny :/ Ale przynajmniej darmowy Grin

Pawson91
60free jest wolny Shock on swego czasu byl szybszy niz boo.pl
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl