ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Czy aktualizacja jest poprawna 6.01.13 bo coś sie dzieje
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Dobra może jakoś sobię poradzę, bo kategorię chciałem z bazy kopię , ponieważ kategorii nie muszę dodawać tylko dodać do Twoich istniejących wpisy bo chyba tak Ci nie chodzi i w takiej konfiguracji symulacja Twoich chciałem sprawdzić?

wlodekp.europa.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 12:21:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
secretjarek007
wlodekp napisał/a:
....ponieważ kategorii nie muszę dodawać tylko dodać do Twoich istniejących wpisy bo chyba tak Ci nie chodzi i w takiej konfiguracji symulacja Twoich chciałem sprawdzić?

Nie wiem o co chodzi ale jak coś jeszcze trzeba zamieścić to powiedz ( na tym downloadzie pracuje od kilku miesięcy wiec ostatnio nie instalowałem żadnego moda .
Mam co prawda też Master Download Panel ale go nie używam ( też siedzi parę miesięcy).
Ostatnio zainstalowałem też Sun Time Panel - ale mi nie chciał działać i odinstalowalem.
Piszę o tym bo nie wiem od czego jest błąd.

www.zawodywedkarskie.info
Chodziło mi o tabelę bazy kategorii.
Nie twierdzę, że download jest zły tylko szukam błędu.
Mam u siebie przygotowane konto z czystym fusionem 13 dla koleżanki @Agita, która nie skorzystała.
Czytaj PW hasła dostępu phpmyadmin, ftp wstaw swój download zaimportuj tylko download+cats, nie zważaj na polskie litery latin2.
Wtedy modę szukać błędu bez plików w katalogu downloads.
adres z podpisu /agita

wlodekp.europa.pl
secretjarek007
Ok jutro odpiszę zajmę sie tym do południa

NAMIERZONO:
Kolega posiada bazę o strukturze systemu FMC_Download_1.08 taką wersje mam ostatnią u siebie, natomiast wstawione pliki obsługi sekcji administration downloads pochodzą z instalki standardu fusion.
Zaimportowana baza Kolegi, z wklejki w temacie z plikami obsługi z FMC działa bez problemu.
Problem zafundowano sobie samemu przez nieuwagę niekompatybilność wersji bazy i plików obsługi.
Piszę to po sprawdzeniu u siebie jeszcze bez skorzystania z udostępnionego konta u mnie przez Kolegę jako notkę rozwiązaniową.
Edytowane przez wlodekp dnia 20.11.2007 19:22:18

wlodekp.europa.pl
secretjarek007
Wielkie słowa uznania Włodku!)
Udało się - sam nigdy bym do tego nie doszedł , nie wiem jak to sie stało że coś tam było zmienione ale jak podmieniłem pliki to pomogło - ludzie mogą ściągać pliki i tym samym kuszą sie na produkty - dziękuję))
Temat można blokować)

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl