Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
super-fusion.yoyo.pl - Modyfikacja PHP-Fusion na super-fusion
|
|
piterus |
Dodany dnia 05.11.2007 16:46:35
|
Bywalec Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07 Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
cvany napisał/a: Ja umiem te kody a czy kiedykolwiek czytasz coś poprawnie??? Ja w to wątpię. PHP, HTML są językami skryptowymi, a MySQL systemem przechowywania danych cvany napisał/a: jak nie to ja ci pomogę ten cms co ja tworze to on jest nowy i nigdzie go niema. Dopiero co tworzymy 1 wersje tego cms. A na stronie owszem jest zainstalowany php-fusion lecz kiedy na swiatlo dzienne wyjdzie super-fusion to bedzie on na stronie zainstalowany Był już x-Fusion ale gościu się wycofał z projektu, bo widział ile to jest pracy, aby zmodyfikować. Dobra rada. Daj znać jak będzie działał Twoja modyfikacja. W tedy naprawdę nam zaimponujesz. Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:45:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
zezol |
Dodany dnia 05.11.2007 16:48:00
|
Bywalec Postów: 593 Pomógł: 34 Data rejestracji: 09.12.2006 22:16 |
Czyli wszystkie prace robisz na localhoście? Trochę to "nie poprawnie". Wszystko powinniśmy widzieć MY, jak i co Ci idzie, czy dobrze... Swoimi słodkimi słówkami jak na razie nam nie zaimponujesz. To tyle . |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 05.11.2007 19:24:14
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
cvany napisał/a: wież co powiem raz i porządnie Ja umiem te kody a czy kiedykolwiek czytasz coś poprawnie??? jak nie to ja ci pomogę ten cms co ja tworze to on jest nowy i nigdzie go niema. Dopiero co tworzymy 1 wersje tego cms. A na stronie owszem jest zainstalowany php-fusion lecz kiedy na swiatlo dzienne wyjdzie super-fusion to bedzie on na stronie zainstalowany Przestan sie kompromitowac, wez slownik ortograficzny do reki i zacznij uwazac na lekcjach, bo to wstyd tak pisac publicznie. Wlacz sobie przynajmniej sprawdzanie pisowni w FF, bo wierz mi, ale nie da sie tego czytac bez zakraplania oczu, tak lzawia i bola. Nawet nie bede kolorowal bledow. Wracajac do tematu, to kolego, Ty niczego nie tworzysz, Ty co najwyzej nieudolnie modyfikujesz, zeby nie powiedziec malpujesz. Wiem, ze wiekszosc z nas ma potrzebe zaistnienia i zwrocenia na siebie uwagi, ale to, co Ty wyczyniasz dawno przekroczylo granice dobrego smaku. Przestan wszystkim wciskac kit, bo to ani smieszne, ani przyjemne, czytac takie androny. Jesli juz musisz, to zrob cos oryginalnego, przetestuj, a nastepnie nam przedstaw. Jestem jaki jestem
|
|
|
polven26 |
Dodany dnia 05.11.2007 19:45:53
|
Bywalec Postów: 401 Pomógł: 1 Data rejestracji: 03.04.2007 16:26 |
cvany napisał/a: wież co powiem raz i porządnie Ja umiem te kody a czy kiedykolwiek czytasz coś poprawnie??? jak nie to ja ci pomogę ten cms co ja tworze to on jest nowy i nigdzie go niema. Dopiero co tworzymy 1 wersje tego cms. A na stronie owszem jest zainstalowany php-fusion lecz kiedy na swiatlo dzienne wyjdzie super-fusion to bedzie on na stronie zainstalowany No niema i nie bedzie, wjecie twożymy pierwszom wersje! Ja, Piotruś, Polven26 lat 14 (i pół) Zobowiązuje się zrobić modyfikację Superfusion. Naprawdę, to nie jest joke. Oficjalna strona knFusion pojawi się wraz z zakończeniem pierwszych prac. Na serio. Bo umiem te kody i języki, nawet Pascala i francuski, co na pewno zaprocentuje, są to języki, które będą mi niezbędne. Umiesz kody, ortografii nie . Tylko jakieś 10 lat w szkołach informatyka... Ten temat to jakieś jaja. No cóż pozostaje nam czekać. cvany proszę o newsy na stronie głównej i o postępie prac na sf. Rails > Frameworki > PHP-Fusion
|
|
|
qwertyuiop |
Dodany dnia 05.11.2007 21:26:13
|
Początkujący Postów: 120 Data rejestracji: 24.08.2006 20:15 |
Eee tam, czepiacie sie Pieka jeszcze bedziesz przenosił Support na SPF'a Chopy dejcie spokój. Zauważyłem, że macie cięty dowcip na tym forum Ale faktem jest, że użekło mnie: cvany napisał/a: wież co powiem raz i porządnie |
|
|
Wooya |
Dodany dnia 05.11.2007 22:01:04
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Dla mnie temacik na kosz. Czemu? Uzasadniam: 1) mFusion - roboty co nie miara... oj trza bylo sie naglowic 2) mFusion - oj myslal czlek i myslal... 3) mFusion - oj siedzial czlek i siedzial 4) mFusion - oj pisal czlek oj pisal 5) mFusion - oj nie styklo czasu nie styklo... umarlo mimowolnie, choc jeszcze trupa staram sie od czasu do czasu maszkara poprawic... I tyle... Panowie admini do koszyczka z chinszczyzna PS: PF v10 na pewno bedzie wielojezyczne ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
frames |
Dodany dnia 14.11.2008 22:16:30
|
Przedszkolak Postów: 68 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 05.02.2006 14:51 |
Witam, klece se stronki na CMS'ach juz ładnych pare lat. Marnie mi to idzie,marnuję całe noce na grzebanie po forum i doświadczenia aby to działało i działa !!! przeważnie ale to dzieki supportom Doceniam wkład pracy tego supportu dla userów tego CMS. więc ROZCZAROWANY JESTEM cackaniem się nad tak rozpuszczonym bachorem !! z pozdrowieniami lamer+ 3 strony |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |