ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 35

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Windows XP Pro...
as
Wykonałem stronę na silniku Fusiona dla firmy IntegroRegion Consulting z Chodzieży i jako część zapłaty przyjęłem w rozliczeniu orginalne wersje Windows XP Pro (wersja 11.2005r.) w wersji pudełkowej wraz z certyfikatem legalności i orginalności produktu. Firma ta otrzymała je jako część zapłaty za swoje usługi konsultingowe świadczone w Niemczech (tak mi to przynajmniej przedstawiono). Łącznie tych systemów operacyjnych miałem 27 z czego 12 już rozdysponowałem wśród swoich znajomych i rodziny. Pozostałe windy chcę podzielić (odpłatnie oczywiście - 55zł/PLN, to kwota realna i dla większości osiągalna) między użytkowników eXtreme (10 sztuk) i Supportu (5 sztuk). Jeśli są chętni, to zapraszam do składania deklaracji. Decyzję o własnym wyborze osób obdarowanych podejmę w dniu jutrzejszym...
Edytowane przez as dnia 01.04.2006 11:57:52
as

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:25:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
To po co to tutaj piszesz skoro normlany user sie nie zalapie :\ a byl bym chetny jak nic Grin nawet za nieco wieksza kwote.

http://www.bbproject.net
as
Jak to nie załapie ?. Dla userów Supportu przeznaczam 5 wersji pudełkowych (@Pieka się pytał na PW dlaczego nie ma równego podziały, to mu odpowiedziałem). Pewnie, że to ja sobie wybiorę komu je sprzedać za podaną kwotę, ale deklaracje mogą składać wszyscy. Jeśli ktoś używa Linuksa, to niech swoich chęci posiadania Windowsa nie deklaruje. Do takich osób zaliczam np. @Piekę...

ps//...Tobie @JazOOn powiem tylko tyle, że nie Ty będziesz ustalał co ja mam ze swoją własnością robić.
Edytowane przez as dnia 01.04.2006 12:36:35
as

janosik0320
Jeśli ten Win XP jest w wersji polskiej to ja jestem chętny.

www.trio24.pl
as
Oczywiście... to jest wersja multilanguage i znajduje się tam też wersja PL
as

janosik0320
Wpisz mnie na listę do losowania Wink

www.trio24.pl
3haq
Jestem zainteresowany zakupem.
Jeżeli budzisz się w poniedziałek i nie boli cię głowa znaczy, że jest to środa.

arsstudio.prv.pl
m_i_n
Ja rowniez.

http://www.bbproject.net
crasch
A ja prosze o link do strony za która to dostałeś Smile Chociażby na PW jeżeli nie chcesz publikować wszystkim tu zebranym.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Therror
Dołączam się do chętnych :]
Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisać na PW Grin

http://therror.xon.pl
filipb
Ja również chciałbym nabyć tego XPeka. Czy wpis na listę na EP będzie postrzegany jako fau pax Smile
Pozdro

Fil

as
Nie... jeśli używasz też XtremePack'a i potrafisz to udowodnić
as

filipb
Tylko jak to udowodnić... Podanie linka, to hmmm... chyba trochę mało Smile
Pozdro

Fil

SebaZ
nie jesli uzywasz EP III Smile łatwo sprawdzic
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
as napisał/a:
Jak to nie załapie ?. Dla userów Supportu przeznaczam 5 wersji pudełkowych (@Pieka się pytał na PW dlaczego nie ma równego podziały, to mu odpowiedziałem). Pewnie, że to ja sobie wybiorę komu je sprzedać za podaną kwotę, ale deklaracje mogą składać wszyscy. Jeśli ktoś używa Linuksa, to niech swoich chęci posiadania Windowsa nie deklaruje. Do takich osób zaliczam np. @Piekę...

ps//...Tobie @JazOOn powiem tylko tyle, że nie Ty będziesz ustalał co ja mam ze swoją własnością robić.

Pieknie! Nie wiem co ma o tym myslec??
Jakis tydzien wczesniej było ustalone miedzy nami (adminami), a Toba, że Windowsy dostana Admini w cenie 40 zl.
W zwiazku z tym powiem tak: jesli Ci sie nie podoba administrowanie Supportem i nie wiesz co to lojalnosc, to mozemy sie pozegnac...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
piteq
A może licytacja?Tylko trzeba sie chyba troche pośpieszyć bo dzień 1 kwietnia powoli sie kończy...
Ps.as biorąc cene rynkową pudełkowej wersji XP Pro razy ilość sztuk jaką dostałeś to wychodzi na to że jesteś najdroższym webmasterem świata Wink.
Edytowane przez piteq dnia 01.04.2006 21:18:12

sonar
a nam mowil ze beda za free dla ec ;( zdajca... aaaaaaagrr...
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
darson
mnie też dodaj do listy Smile
PHP-Fusion rullez

wkrótce
as
Kończę przyjmowanie zgłoszeń. Muszę powiedzieć, że raduje się dusza moja. Zwyczaj świecki o nazwie Prima aprilis będzie podtrzymywany przez następne pokolenia, gdyż jak widać jest dość silnie zakorzeniony w społeczeństwie. Temat ten był oczywiście fikcją i miał służyć tylko i wyłacznie zabawie Grin... wszystkich zawiedzonych lub obrażonych - przepraszam
Edytowane przez as dnia 02.04.2006 10:28:37
as

janosik0320
GrinGrinGrinGrin

www.trio24.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl