ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Domeny
FastMan
Witam , poszukuje jak najtańszej domeny typu .pl , .org , .com , .net , .biz , .info czyli domeny jednowyrazowej , którejś z tych domen.Czekam na linki stron na których jest najtaniej jak już powiedziałem
Z góry WIELKIE dzięki

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 01:44:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Ehhh, a znasz Google? To poszukaj jest tego mnóstwa. Ale dam Ci jeden magiczny link:

.nazwa.pl

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

m_i_n
Tez mam tam domeny, moze nie jest to najtaniej ale jest profesjonalnie. Mialem kiedys w innej firmie o jakies 10 zl taniej ale wole doplacic Pfft

http://www.bbproject.net
FastMan
na nazwa.pl domena fastman.org jest zajęta a na domeny.org jest wolna i o 1zł tańsza , chyba sobie kupie Grin , a wiecie może czy będą subdomeny np. cb.fastman.pl

[edit]:

aha i jeszcze jedno , ile kosztuje przedłużenie na nazwa.pl bo na domeny.org jak klikne na 2 lata to jest 102 zł Frown

nie pisz posta pod postem!!! połączyłem/crasch
Edytowane przez crasch dnia 28.03.2006 17:33:30

SebaZ
eh
człowieku, ja kjest zajęta gdzies domena to jej nigdzie nie wykupisz :/
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

FastMan
Ale na innych serwisach pisze że nie , ale ząłożmy że wykupie np. fastman.biz i ile będe płacił za przedłużenie i czy są tam subdomeny , przykład cb.fastman.biz

crasch
FastMan napisał/a:
na nazwa.pl domena fastman.org jest zajęta a na domeny.org jest wolna i o 1zł tańsza , chyba sobie kupie Grin , a wiecie może czy będą subdomeny np. cb.fastman.pl

[edit]:

aha i jeszcze jedno , ile kosztuje przedłużenie na nazwa.pl bo na domeny.org jak klikne na 2 lata to jest 102 zł Frown

nie pisz posta pod postem!!! połączyłem/crasch

ten pogrubiony tekst jest tekstem miesiąc! A może nawet tego roku? Już dawno sie tak nie uśmiałem GrinGrinGrin.
Co do subdomen to rzecz jasna że będą, aha i nie możliwe jest że w jednym serwisie pisze że wolna a w drugim że nie.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

FastMan
Dobra , a kto posiada domene .org .biz .info .net lub .com w nazwa.pl to ile kosztuje przedłużenie konta??

Shaolin
FastMan, przecież wszystkie te informacje masz w regulaminie Nazwa.pl!
Pokaż, że umiesz czytać ze zrozumieniem, zamiast pytać na forum o takie rzeczy...

Co do rejestrowania domen - nazwa.pl jest jedną z najbardziej uznanych firm, ale co za tym idzie jest również jedną z najdroższych! Jeśli rejestrujesz domenę globalną rozejrzyj się za jakimś zagranicznym rejestratorem domen, bez większego trudu powinieneś oszczędzić ok. 50%. Tanio polskie domeny można kupić np. w aledomena.pl - tyle, że to własność Ogicomu, więc musisz dwa razy przeczytać umowę zanim zdecydujesz się ją podpisać... :-)
working

FastMan
Jednak zrezygnuje z tej domeny z jednego powodu: Przecież mamy darmowe domeny Grin

crasch
He? Darmowe domeny? Chyba aliasy.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
jest darmowe .be ale to mi sie kojarzy tylko i wyłącznie z kozą :/
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisał/a:

O malo sie nie posikalem ze smiechu hyh Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
A domeny *.be nadal są za free? Ostatnio słyszałem że już trzeba płacić? Wink

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
Pieka napisał/a:
SebaZ napisał/a:

O malo sie nie posikalem ze smiechu hyh Grin

no ba Cool tylko i wyłącznie z tym Grin

a wracając do tematu: jeszcze domeny .one.pl są dobre. Mozna jako aliasy ale i jako domeny uzywac co jest ich plusem bo za darmo a mozna zaparkować i podpiać Smile

FastMan
a jaki jest link do tych domen .be bo jakoś nie moge znaleść nigdzie

filipb
Wtrące i ja swoje 3 grosze. Od jakiegoś czasu kupuje domeny tylko w home.pl, tam przy najmniej mam pewność, że domena za którą zapłaciłem jest moja. Swego czasu kupiłem domenę u jednego z "wiodących sprzedawców na rynku" i co się okazało, kiedy chciałem dokonać transferu, ona nie była moja Smile Za transfer musiałbym dopłacić mniej więcej jeszcze raz tyle co za samą domenę. Pikuś jeśli chodzi o sam transfer, ale jeśli domena stanie się popularna, jaką człowiek ma gwarancję, że któregoś dnia, zamiast swojej strony zobaczy jakiś sklep internetowy? :/
Pozdro

Fil

Shaolin
FastMan: nie chcesz płatnej domenki to nie, przecież nikt cię do tego nie zmusi. Ale domena.pl wygląda jednak dużo poważniej, niż domena.prv.pl, prawda? ;)
Są jeszcze całkiem fajne domenki sie.pl - ale płatne. Za darmo można sobie zrobić z nich alias :-)
working

FastMan
wiem ale można np. cb.e-clan.pl czy jakoś tak a e-clan.pl jest darmowe Smile . I jeszcze raz powtarzam pytanie gdzie można znaleść te darmowe domeny .be bo szukałem i nie moge znaleść na google

SebaZ
http://www.dns.be...

http://www.e3inte...istration/

słabo szukasz

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl