ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 34

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[MOD]6.00.2* GG i Tlen
szer
Dziś napisałem modyfikację do PHP-Fusion 6.00.2*. Zmienia ona komunikatory AIM i ICQ na Gadu-Gadu i Tlen Wink Modyfikacja zmienia oba komunikatory w portalu i na forum Grin Zapraszam do zasysania Wink
szer dodał/a następującą plik:
[MOD]GG, Tlen[205].rar [13.77kB / 357 Pobrane]

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:17:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Arti79
Mam jedną uwagę, może dobrą, a może nie Wink
Czy mógłbyś dodać opis modyfikacji plików i zmiany kodu...
Czasami użytkownicy mają już modyfikowane pliki np. viewthread.php, profile.php i nie mogą przekopiowac Twoich, tylko muszą wyedytować swoje i je zmodyfikować, więc przypadłby sie opis modyfikacji załączonych plików...
Edytowane przez Arti79 dnia 06.11.2005 20:12:02

www.akacje8.pl
szer
Spoko już pisze ;)

profile.php

Zamień:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Na:

forum/viewthread.php

Zamień:

Na:

locale/Polish/user_fields.php

Zamień:

Na:

Zamień:

Na:

crasch
No no, całkiem nieźle szer Smile.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
szer napisał/a:
Dziś napisałem modyfikację do PHP-Fusion 6.00.2*. Zmienia ona komunikatory AIM i ICQ na Gadu-Gadu i Tlen Wink Modyfikacja zmienia oba komunikatory w portalu i na forum Grin Zapraszam do zasysania Wink

@szer - napisz mi prosze czym rozni sie "Twoja" modyfikacja od tej:

MOD-Zmiana Statusu MSN/Yahoo na GG/Tlen - 6.72 Kb
Zmienia MSN i Yahoo na statusy GG i Tlen. Pokazuje także aktualny status na forum.
Licencja: GNU/GPL | O/S: | Wersja: v1.0
Data dodania: 17.10.05 | Pobrano: 107

Dziekuje.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szer
Tym iż to jest mod pod wersje 6.00.2** a nie pod 6.00.1**. Struktury plików sa inne więc i mody są inne Pfft

Pieka
szer napisał/a:
Tym iż to jest mod pod wersje 6.00.2** a nie pod 6.00.1**. Struktury plików sa inne więc i mody są inne Pfft

Serio??

A, co to wedlug ciebie znaczy:

MOD-Zmiana MSN i Yahoo na GG i Tlen
PHP-Fusion v6.00.2xx
Autor: P3Z

Ladnie tak sobie przywlaszczac czyjas prace? He?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szer
Hmmmmm tego nie czytałem PfftPfft Całkowicie sam robiłem tego moda PfftPfft Ale skoro uważasz to spoko. Może być że jestem plagiatowcem Pfft
Edytowane przez szer dnia 07.11.2005 21:26:17

JazOOn
szer napisał/a:
Hmmmmm tego nie czytałem PfftPfft Całkowicie sam robiłem tego moda PfftPfft Ale skoro uważasz to spoko. Może być że jesteś plagiatowcem Pfft

niezła samokrytyka Smile skoro uważasz że sam napisałeś to ok ale ściągnij tą drugą wersję i zobacz co tam się dzieje Smile może coś polepszyć można

zszywak
Swego czasu zostałem równiez oskarżony o plagiat. Dlatego wiem, że bardzo łatwo jest oskarżyć, ale potem trudno jest z tego wszystkiego wybrnąć.

Szera znam od dawna, i nie sądzę, żeby przywłaszczył sobie cudzą pracę, i afiszował się z tym na naszym forum. Zrobił modyfikacje, nie widząc nawet o tym, że coś podobnego już istnieje.

Tak ja to widzę. Nie uważam, że szer byłby zdolny do takiej perfidii. Zdarzały się już u nas osoby, które przywłaszczały sobie cudze pomysly, ale takie osoby można przejrzeć gołym okiem. Szer do nich na pewno nie należy.

W tym przypadku - będę bronić szera, wierzę,że modyfikację robił sam. Jeśli się mylę - trudno, moja wielka wina, i wstyd dla szera.
Edytowane przez zszywak dnia 07.11.2005 22:02:04

http://z-themes.pl
Pieka
szer napisał/a:
Hmmmmm tego nie czytałem PfftPfft Całkowicie sam robiłem tego moda PfftPfft Ale skoro uważasz to spoko. Może być że jesteś plagiatowcem Pfft

Widze,ze sie nie zrozumielismy.
Ja nie zartuje, tylko ostrzegam! Nie bede tolerowal tego typu zachowan.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
szer
Dzięki zszywak. Ty jeden mnie rozumiesz.

Pozatym Pieka ja nic do ciebie nie mam wzwiązku z tą sprawą. Ale czy chciałoby mi się brać kogośpracę i przerabiać na moją(tylko plik readme??). Jestem tu już długo i na co by mi to było. Znamy się też długo. dodając zszywak ma rację że łatwo jest kogoś poznać po tym że plagiaty robi. Ale wyrok zostawiam tobie.

Pieka
szer napisał/a:
Dzięki zszywak. Ty jeden mnie rozumiesz.

Pozatym Pieka ja nic do ciebie nie mam wzwiązku z tą sprawą. Ale czy chciałoby mi się brać kogośpracę i przerabiać na moją(tylko plik readme??). Jestem tu już długo i na co by mi to było. Znamy się też długo. dodając zszywak ma rację że łatwo jest kogoś poznać po tym że plagiaty robi. Ale wyrok zostawiam tobie.

Co mialem do powiedzenia , zostalo napisane.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Arti79
Witam,
Czy ktoś testował modyfikację Szer-a?
Mam cos dziwnego, zmodyfikowałem pliki zgodnie z opicem powyżej i teraz jak wpisuję jakiś numer gg do profilu z zatwierdzam to system pisze mi że profil został zaktualizowany, ale jak wchodze w niego ponownie to pole gg jest puste, natomiast pole Tlen przyjmuje wartość prawidłowo, co może być tego przyczyną?

www.akacje8.pl
szer
Podaj adres strony to powiem co jest nie tak. Ja swojego moda testowałem na 4 stronach i było good.

Flux
zszywak napisał/a:
Swego czasu zostałem równiez oskarżony o plagiat. Dlatego wiem, że bardzo łatwo jest oskarżyć, ale potem trudno jest z tego wszystkiego wybrnąć.

Szera znam od dawna, i nie sądzę, żeby przywłaszczył sobie cudzą pracę, i afiszował się z tym na naszym forum. Zrobił modyfikacje, nie widząc nawet o tym, że coś podobnego już istnieje.

Tak ja to widzę. Nie uważam, że szer byłby zdolny do takiej perfidii. Zdarzały się już u nas osoby, które przywłaszczały sobie cudze pomysly, ale takie osoby można przejrzeć gołym okiem. Szer do nich na pewno nie należy.

W tym przypadku - będę bronić szera, wierzę,że modyfikację robił sam. Jeśli się mylę - trudno, moja wielka wina, i wstyd dla szera.

Ja też znam szera od dłuższego czasu i jestem PEWIEN, że jest to jego praca, a nie plagiat. Tyle! Smile

Pozdro! Wink

www.jarolab.na11.pl
JazOOn
ja sądze że nie ma sensu roztrząsać się nad tą sprawą więcej - nikogo nie osądzam itd. ale plagiat prędzej czy później wyjdzie na jaw...

crasch
Jak wszyscy to wszyscy Grin.
Ja sądze iż jest to ciężka praca naszego bohatera szera Smile. Czemu pytasz? Odpowiadam, nie wiem Grin. Tak mi sie wydaje, znam szera i wiem że jest człowiekiem który nie chodzi na łatwizne.

Ale podpadła mi jeden topic w tym całym temacie, mianowicie.

Po tym jak pieka napisał:

Ladnie tak sobie przywlaszczac czyjas prace? He?

a szer odpowiedział:

Hmmmmm tego nie czytałem Całkowicie sam robiłem tego moda Ale skoro uważasz to spoko. Może być że jesteś plagiatowcem

Szer troszke spokojnie zareagował na nazwanie jego pracy plagiatem, wogóle Go to nie obleciało, i to jes podejrzane. Bo np. ja - jeżeli by ktoś oskarżył mnie o to że nie wykonałem danej pracy nad którą spędziłem troche czasu a na dodatek nazwał by mnie plagiatowcem, to bym sie nieco zdenerwował.
A jak widać odzew szera była bardzo spokojna, nieco podejrzane Pfft.

Ale i tak sądze że jest to praca szera, bo wiem że nie jest dla niego problemem stworzyć taki modzik Grin.
I to by było na tyle Grin. [/koniec_mojego_zdania] Grin

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

szer
@crasch - zareagowałem tak iż nie chce się kłucić z Pieką. Lubie go i sądze że on ma swoje zdanie. Jeśli on myśli że to zplagiatowałem to to już jest jego sprawa.

@crasch - Tak samo sądziłem że napiszesz że ja tego nie zplagiatowałem. Znamy się dosyć długo. Ja sądzę że każdy kogo wpewnym stopniu tutaj znam to też by nie zplagiatował czegoś

@Jaro - dzięki Wink

@JazOOn - Masz rację. Plagiat prędzej czy później wyjdzie na jaw. Sądze że tutaj jak bym splagiatował coś to już pierwszego dnia było by to widać i każdy by to powiedział. (znaczy się napisał)

JazOOn
szer napisał/a:
@JazOOn - Masz rację. Plagiat prędzej czy później wyjdzie na jaw. Sądze że tutaj jak bym splagiatował coś to już pierwszego dnia było by to widać i każdy by to powiedział. (znaczy się napisał)

ja nic do ciebie nie mam Smile nie znam cię ale sądze że gdybyś sobie przywłaszczył czyjść mod to byś się tak z tym nie obnosił na oficjalnym supporcie Smile tylko po cichu rozdawał znajomym licząc na aprobatę i uwielbienie Smile a że o na fusionie dałeś się poznać to w wypadku plagiatu to ty nie będziesz miał tu życia...ale sądze że takiego błędu byś nie popełnił

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl