ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Radio CRazyMIx
DJPromo
Witam Serdecznie

Zapraszam do słuchania nowego radyjka obecnie w fazie testów Smile dla tego radio gra od 13 do 22 max Sad

Posiadamy 1000 slotów obecnie łącze 4Mb/s

Jakość 94kbs/ 44.100 MHz

http://87.99.39.5...listen.pls

Stronka jak i całe zaplecze powstaje Smile

Proszę o oceny jakości dzwięku
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 04:23:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Jakość dźwięku stosunkowo dobra. Nie posiadam jakiegoś super zestawu "grającego" tak więc nie odczuwam jej Wink Ale zapewne przy lepszym sprzęcie podgłośnionym na max'a będzie różnica Wink Jednak na radio wystarczy Wink

Czasami są małe przeskoki, czego być nie powinno Wink Na pewno nie jest to wina mojego łącza Wink

P.S Dość ciekawa muzyka jest grana Wink Wprost na mój gust Wink Same pasujące mi tytuły Wink Boten Anna ;D

DJPromo
Już ci Odpowiadam co to sa za Przeskoki

Dzieje sie to gdy erds z mojego kompa wysyła teksty na serwer i nie wiem czemu słychać to Sad ale off juz jest teraz powinno być cacy Smile
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

MeTeo
Teraz to cały czas są buffory Wink Przelecę się po chacie... może ktoś coś ściąga ale nie sądzę Wink

- Nie, wszystkie kompy off Wink Ale na razie się uspokoiło Wink

DJPromo
A tak z ciekawość na ile buffor ma kolega ustawiony w winampie Smile
Pomogłem Kliknij Pomógł

MeTeo
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia Wink Oprócz skórki w winampie to nie bawię się w jego konfigurację Wink

DJPromo
A widzisz żeby słuchać poprawnie obojętnie jakiego radia w jakości 64 i wyżej albo ACC+ i ACC++ do płynnego dzwięku przydało by sie poustawiać co nie co

Posiadacze winampa 5

Options - Preferences- Input - uruchomić wtyczke

Nullsoft MPEG(layer1-3 /CT ACC+/dolby AC+..........

zakładka Streaming

Streaming Date Buffer

zmieniamy na 64 % i powinno być Teraz cacy z odbiorem Cool

Pomogłem Kliknij Pomógł

MeTeo
Zmartwię Cię - jest na 64 % Smile

jantom
Nie moje klimaty, wracam do Antyradia. Samo działanie Twojego najnowszego dziecka jest ok - nawet elegancko się podpiąłem, bez większych problemów.

http://jantom.info
DJPromo
Dzięki jantom

Preferujemy różna muzykę obecnie gram na zmianę Pilocika dopiero uzupełniam Smile

wiec może coś znajdziesz i dla siebie Cool
Pomogłem Kliknij Pomógł

MeTeo
Ale z tym disco-polo to już lekka przesada Wink Zaczęło się fajnie Wink No i te pozdrowienia... Ciągle słyszę te same ;D

DJPromo
hhe mix masz Disco Polo tez Grin Zaraz beda same klimaty techno podobne bo jest juz 30
słuchaczy i proszą o to Cool
Pomogłem Kliknij Pomógł

MeTeo
O tej porze coś żywszego Wink Aczkolwiek muzyka dosyć ciekawa, tak więc adresik zapiszę Wink

P.S Dzięki za pozdrowienie ;D

DJPromo
Dzięki Smile

Zapraszam do wypowiedzi na temat muzyki
Jaka preferujecie Smile ?Cool
Pomogłem Kliknij Pomógł

MeTeo
Rock, pop Wink

Ogólnie rock polski, metallica itp
Pop - głownie nowości

Z klasyków - requiem itp Wink Europe - final countdown itd Wink

P.S O widzisz jak dobrze mnie zrozumiałeś Wink A kalinę codziennie słucham Wink
Edytowane przez MeTeo dnia 10.04.2008 22:07:02

DJPromo
Postaramy sie zebrać wszystkie gatunki muzyczne Smile

Wtedy każdy znajdzie coś dla siebie Cool

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro o 13:00
Pomogłem Kliknij Pomógł

Johny
MeTeo napisał/a:
metallica

Zostałem pozytywnie zaskoczony ^^. Jak będziecie często grać metallice itp. to mogę stać się stałym słuchaczemSmile Gorzej jak usłyszę jakieś techno czy disco bo tego nienawidzę.

www.dobre-filmy.pl
JakubG
Może być DżemGrinPfft Wiem, wiem, starodawny jestemPfft Albo coś z nowszych to Linkin Park, The Rasmus, albo My Chemical RomanceSmile
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Johny
Gucio napisał/a:
Może być DżemGrinPfft Wiem, wiem, starodawny jestemPfft

Czemu? Sam lubię posłuchać Dżemu. Tylko tego starego bardziej, z Ryśkiem Ridlem jako wokalista Wink

www.dobre-filmy.pl
MeTeo
Dżem jest niezły Wink A takie odsłuchanie mi się przyda bo na gitarce gram to Wink A blues na klasyku to udręka ;D

Linkin Park, The rasmus, Evanescene, Hoobastank ;D

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl